Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Mr.Apache 

všetky recenzie používateľa

"I'm gonna kill all you... damn Village People!" Snímek, připomínající novější tvorbu bří Coenů, se celou dobu plouží někde mezi nudou a mírnou zábavností. Vše pozvedává až hodně povedené finále, jehož součástí je i výše citovaná hláška, při níž jsem se konečně od srdce zasmál. K jejímu pochopení je ovšem nutno umět identifikovat interprety hitu "YMCA" nejen z poslechu. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Príbeh jednej sexice, ktorá trom mužom dokonale zamotá hlavu, je úžasná mozaika troch príbehov rozprávajúcich v štýle Pulp Fiction - čiže príbeh v rozdielnom podaní troch nadržancov, ktorí by "ho" vopchali aj do mixéru, .. príbeh plného postáv, ktoré sú sami o sebe uletené, .. príbehu, z ktorého tečie čierny humor, štipľavé a pikantné dialógy a ktorého absurdita a genialita vám dôjde až v závere, keď zistíte o čo tam vlastne šlo. Prejdem ale k tomu najpodstatnejšiemu - nikdy v živote už asi neuvidíte Liv Tyler v takto šťavnatých a pritom nevinne, zručne a vtipne natočených scénach, pri ktorých musí v každom chlapovi zabublať a zovrieť testosterón až sa vám z uší bude pariť a aj ten najzaprisahanejší kňaz musí oľutovať sľub celibátu. Naozaj kvôli Liv si to pozrite. ()

Reklama

PlayEasy 

všetky recenzie používateľa

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,1/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 33%, Audience Score - 39% | FDb.cz - 70.3% | Tak tomuhle se říká žhavý nářez! Perfektní film s naplno fungujícími gagy a výborným obsazením na čele snímku. Film hned od začátku začíná skvěle a ukazuje různý pohled tří chlápků, kteří se snaží dostat (ať už zastřelit, nebo, však vy víte..:-) jednu hot ženskou, kterou přesvědčivě ztvárnila Liv Tyler. Z ústředního tria vládne Matt Dillon, Paul Resier a John Goodman také nezaostávají, ale jako vždy nás dostal Mike jako nájemný vrah... Závěr navíc vše dvakrát vtipně podtrhl... :-) 80% ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

----- "Máš ráda vodu ?" ----- Miluju ji ! Je to má druhá nejoblíbenější věc." ----- "Vážně ? A co je ta první ?" ----- Ano - je to přesně tak, jak předpokládáte: Za vším hledej ženu. Čekají vás nejenom žhavé noci, ale i dny - zlehka a úmyslně i trochu ledabyle přetřené na černo ... tak, aby prosvítal barevný podklad ... tak, abyste zůstali nad věcí - a přitom si mohli vychutnat skvělou zábavu. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Monumentálny pomník na počesť pôvabu a sexepílu Liv Tyler. Film inak za 3* (výborné hlášky), ale za jej "žhavosť" ešte jednu musím pridať. Hrá tu síce neuskutočnú sliepko-mrchu (ak chcete, nazvite femme fatale), ale kto z nás by si aj napriek tomu nenechal takto obliznúť ucho, umyť auto ("A to ste ešte nevideli, čo dokáže s hadicou!") alebo trebárs aj vyplieskať bičíkom? ;-) ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)

Reklama

Reklama