Reklama

Reklama

My Dad's on Death Row

všetky plagáty
Veľká Británia, 2016, 60 min

Obsahy(1)

Prípady dvoch mužov v cele smrti v Texase a traumatický dopad, ktorý mali ich zločiny a následné rozsudky na ich dcéry. (Arsenal83)

Recenzie (3)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Dokument sa snaží vyvolať súcit s páchateľmi násilných TČ, ktorí následne obdržali "cestovný lístok" do pekla. Pokiaľ si v praxi neviete vysvetliť, čo znamená slovíčko "SOCIOPAT", respektíve "NARCIS", tak tento dokument Vám to krásne "vysvetlí" na dvoch názorných prípadoch (teda najmä prvom). No a o čo tu "naozaj" kráča? No veď o TEXAS, kde stále udeľujú trest smrti, pričom podaktorým to stále príde nehumánne. Áno, stále je to zabíjanie, dokonca právne "schválené", no za mňa je ich postup v prípade udelenia "BEZ AKÝCHKOĽVEJ POCHÝB", nádhernou ukážkou jasne stanovených pravidiel, ktoré musia platiť pre každého. Ono, na jednu stranu sa dá povedať, že si zato TEXAS môže v prvom rade sám, keďže nárok na zbraň tam má takmer každý "RETARD" po otvorení účtu v Prima Banke či ČSOB, nuž na tú druhú, každý musí poznať následky pre svoje činy - no a tam sú jasne dané. Pri sledovaní "My Dad's on Death Row" musí byť aj slepému od úvodu jasné, o čo tu liberálnemu Netlflixu ide, pričom človeku sa chce doslova grcať, čo pri určitej tvorbe dokáže vyprodukovať. Toto je fakt "tak trochu" ostuda, nakoľko dávať priestor (ne)človeku, ktorý spácha také činy aké spácha, pričom pôsobí takým dojmom, akým pôsobí, to už za mňa "ZA HRANOU". Asi je na svete málo "obetí". ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Fuj, no zlý Texas a ešte tam aj volia toho blbého Trumpa, že? Agenda proti trestu smrti obstojí u mňa iba u nie 100%tných prípadov. Ale ak niekto úplne dokázateľne spácha zločin masovej vraždy a zabije nevinné obete, tak neviem o čom sa ešte bavíme. Jediná chyba je, že ešte tak dlho sedia v cele smrti a vyžierajú systém. Kedysi stačil jeden strom a jedno lano a bolo za chvíľu vybavené. Dnes točíme dokumenty, ako tí chudáci vlastne trpia a tiež ich rodiny. Ktoré by sa za nich mali v skutočnosti hanbiť. Vrchol tuposti jednej z dcér je, keď povedala, že je rada, že jej ZAVRAŽDENÉ setry nemusia prežívať to, čo ona teraz 🤢🤮 Celkovo mi už podľa ksichtov každý prišiel ako nejako narušený. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Uslzeny dokument. V Evrope je situace opacna. Kdyz nekdo spacha zlocin, je misto do vezeni poslan k psychologum a psychiatrum, kteri zkoumaji, jestli nemel tezke detstvi. ()

Reklama

Reklama