Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektív Miller (Hynek Čermák) žije aj po štyridsiatke so svojou matkou (Eliška Balzerová). Dámske návštevy si domov radšej nevodí, pretože mamička je nielen starostlivá, ale aj extrémne zvedavá a on zo všetkého najviac túži mať pokoj. Zrejme aj to je dôvod, prečo matke zatají, že má problémy s obličkami a počas nadchádzajúceho víkendu si musí poctivo merať a zapisovať všetky príjmy a výdaje tekutín. A to naozaj všetky! Pripraví si tým nejednu horúcu a ošemetnú chvíľku. Každý si totiž jeho podivné správanie vysvetľuje inak - jeho matka, priateľka aj kolega v práci. Víkendové udalosti ho napokon prinútia, aby sa konečne rozhodol, komu dá v živote prednosť – prísnej mamičke, alebo utajovanej priateľke Matylde (Jana Pidrmanová), o ktorú má navyše záujem aj jeho kolega z práce, inšpektor Páleník (Vojtěch Kotek). (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Ukážka z filmu

Recenzie (74)

pirduch 

všetky recenzie používateľa

Nuda...i když v jednom dílku vyřešit 3 kriminální případy...to by ani Colombo nezvládnul...a to vlastně ani nebyla detektivka.... A kuriozitka navíc-den předtím jsem náhodou zahlédl Temný kraj na Primě, nějaký už starší díl,a "hrál" tam taky červený  Mustang s RZ 7H18008...zřejmě aktivní komparz...ovšem neskutečná náhoda,že se sejdou takhle v telce 22 hodin po sobě... ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Urolog ho strašil, na netu hoax plašil." Kriminální linka suchá (heh) a nezáživná, mamahotel nechutný a co do vhodnosti k bydlení ještě horší než i ta poslední zablešená ubytovna. Močení do kanystru otravné a imho zbytečné (myšleno z odborného lékařského hlediska). Ovšem to vykreslení hlavních postav a fungující chemie mezi nimi natolik zajímavé, až jsem zalitoval, že se nejedná o pilot k seriálu. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prakticky to je variácia na Only the Lonely, ale celkovo to je v každom ohľade slabšie. Asi najviac tomu škodí, že to má len hodinu a finále pôsobí strašne unáhlene a všetko sa v ňom zázračne vyrieši. Keby sa všetky línie poriadne rozpracovali a malo to celovečernú stopáž, tak to mohlo fungovať oveľa lepšie. Takže výsledný dojem zachraňujú hlavne herci. Čermák ako schopný starý policajný vlk, ktorému stále rozkazuje mama, je neskutočne vtipný. Balzerová je ako matka-komandérka dokonalá. A Pidrmanová je dostatočne sexy. Možno že až príliš na toho starého vlka. Celkovo príjemná jednohubka, ktorá mala potenciál na skvelý film. 6/10. ()

Krt.Ek 

všetky recenzie používateľa

Chladný nedělní večer, po dlouhém dni vyčerpávajícího nicnedělání usedáte před televizor, nežádáte si než pohodovou komedii (nic slizkého, založeného na tom, že si postavy ubližují a radostí z cizího utrpení), prostě něco, co vás nakopne do dalšího pracovního týdne, na což vám pánové Vejdělek s Epsteinem odpoví táhlým "nachcat!". A tahle hezky si tu - my, plátci koncesionářských poplatků - žijeme! Ale pořád zřejmě lepší než čtyřicet let upět pod jhem opičí lásky. Dvě hvězdičky hlavně za E. Balzerovou, která je skvělá v každé roli, v níž se objeví. 35 % ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Mamánek a kýbl chcanek. Pro fandy Pitavalu a seriálů typu Horákovi možná akceptovatelné, ale já po této epizodě Čtyřsérie mizérie (abych se držel těch zrýmovaných názvů) ztratil trpělivost. Čermák zbaven charismatu, Epstein pověsti, že umí napsat vtipný a smysluplný scénář. Hudba přesně odpovídá obsahu i formě a já zírám, kam to Muchow dopracoval (předpokládám, že Ledvina je bez viny).. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (3)

  • Roli zloděje hřbitovního kvítí si zahrál Michal Navrátil, český skokan do vody a specialista na extrémní disciplínu high diving. (klukluka)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)

Reklama

Reklama