Reklama

Reklama

Zvěstovatel

  • USA The Harbinger
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Monique se v New Yorku během pandemie Covid-19 dostane z karantény, aby navštívila starou přítelkyni, kterou trápí noční můry. Sny, z nichž se nemůže probudit, a temná síla, která za nimi stojí, se ukáží být stejně nakažlivé jako jakýkoli smrtící virus. (Cinemax)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (9)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

U Andyho Mittona som nevidel už len jeden film a po tomto "zázraku" môžem povedať, že zatial moc talentu neukázal a tento miš-maš to ešte viac potvrdzoval. Že sa to odohráva počas karantény Covidu už nikoho neprekvapí, podobných filmov tu bolo niekoľko a ani tie nestali za veľa, ako aj tento. Je tu velmi veľa snových sekvencii, povedal by som, že celý film je jedna snová sekvencia. Vôbec som nevedel, čo je skutočnosť a čo je len sen. Film od začiatku vyzerá lacno, odohráva sa len v pár priestoroch a hercov tu tiež veľa nie je. Ale to by nebol problém, veľa filmov aj za malý peniaz vie vytvoriť slušne dielko, ale tento film k ním nepatrí. Tu je problém hlavne ten, že vobec divák netuší čo sa vo filme deje. Či preskakuje hlavnej hrdinke alebo vážne má v tom prsty niečo nadprirodzené a koniec to tiež nejako nevyjasní. Celé je to ako mechom udreté a aj herci tak vypadali a aj hrali. Poslednej dobe som videl aj niekoľko filmov, kde mala nejakú roličku morová maska a inde aj fungovala jej temna charizma, ale tu nie. Lebo to vyzeralo, že režisér ani sám nevie, čo chce točiť a tak vzniklo nesúrodé a chaotické dielo bez atmosféry, zaujímavého príbehu či uspokojivého vizuálu, nič z toho tu, ale nebolo. Slabá 1*. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Od pana Mittona jsem viděl Witch in the window a dal jsem tomu odpad tohle není o moc lepší. V době covidu jedné ženské hrabe a nějaký chlápek jí řekne ať si zavolá o pomoc tak ona si zavolá kámošce co jí kdysi zachránila život ta za ní dojede jí pomoct. Zjistí, že má problémy se spánkem někdy problémy se vstáváním a ukazuje se jí někdo/něco v oblečení morového doktora mezitím se to začne dít i jí.  Je to hodně levný film v podstatě ve 2 místnostech je tam tak 10 herců z toho 6 se tam jen mihne a ničemu nepomůžou a pokud čekáte horor nedočkáte se většinou jedna z nich usne něco vidí pak uvidí toho morového  doktora ten jí řekne, že třeba umře  a ona se vzbudí.  Konec už to zachraňuje a máme nějakou akci a pointu,ale tu nudu to nevyváží P.s. kdy jako bylo řečeno že na kovid nemůže zemřít dítě i u nás na něho zemřely děti. P.s. za to jak se na svou kamarádku vysrala si to zasloužila    20 procent za námět a za hlášku zasrané kovidové ovce. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Scenár akoby prepožičaný z tuctového diela seriálu Supernatural, ale nafúknutý na dĺžku 87 minút. Umiestnenie príbehu do obdobia COVID-19 v podstate nemá žiadne opodstatnenie. Herecky rozohraný priemerne, ale vedenie príbehu má svoje nedostatky – hlavne posledných 30 minút by potrebovalo viac dynamiky a “života“. (V štýle Supernatural by to možno dopadlo lepšie.) Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Z biedy to nevytiahnú ani moje zhovievavé 2*, trošku odmysliac ten covid tak to nebolo až tak zlé a svojim spôsobom ta to nieslo v dosť podobnom duchu ako insidious červené dvere, len to spomínanú úroveň nedosiahlo ani zďaleka. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené