Reklama

Reklama

Zvěstovatel

  • USA The Harbinger
Trailer

Obsahy(1)

Monique se v New Yorku během pandemie Covid-19 dostane z karantény, aby navštívila starou přítelkyni, kterou trápí noční můry. Sny, z nichž se nemůže probudit, a temná síla, která za nimi stojí, se ukáží být stejně nakažlivé jako jakýkoli smrtící virus. (Cinemax)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Od pana Mittona jsem viděl Witch in the window a dal jsem tomu odpad tohle není o moc lepší. V době covidu jedné ženské hrabe a nějaký chlápek jí řekne ať si zavolá o pomoc tak ona si zavolá kámošce co jí kdysi zachránila život ta za ní dojede jí pomoct. Zjistí, že má problémy se spánkem někdy problémy se vstáváním a ukazuje se jí někdo/něco v oblečení morového doktora mezitím se to začne dít i jí.  Je to hodně levný film v podstatě ve 2 místnostech je tam tak 10 herců z toho 6 se tam jen mihne a ničemu nepomůžou a pokud čekáte horor nedočkáte se většinou jedna z nich usne něco vidí pak uvidí toho morového  doktora ten jí řekne, že třeba umře  a ona se vzbudí.  Konec už to zachraňuje a máme nějakou akci a pointu,ale tu nudu to nevyváží P.s. kdy jako bylo řečeno že na kovid nemůže zemřít dítě i u nás na něho zemřely děti. P.s. za to jak se na svou kamarádku vysrala si to zasloužila    20 procent za námět a za hlášku zasrané kovidové ovce. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Z biedy to nevytiahnú ani moje zhovievavé 2*, trošku odmysliac ten covid tak to nebolo až tak zlé a svojim spôsobom ta to nieslo v dosť podobnom duchu ako insidious červené dvere, len to spomínanú úroveň nedosiahlo ani zďaleka. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Scenár akoby prepožičaný z tuctového diela seriálu Supernatural, ale nafúknutý na dĺžku 87 minút. Umiestnenie príbehu do obdobia COVID-19 v podstate nemá žiadne opodstatnenie. Herecky rozohraný priemerne, ale vedenie príbehu má svoje nedostatky – hlavne posledných 30 minút by potrebovalo viac dynamiky a “života“. (V štýle Supernatural by to možno dopadlo lepšie.) Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

U Andyho Mittona som nevidel už len jeden film a po tomto "zázraku" môžem povedať, že zatial moc talentu neukázal a tento miš-maš to ešte viac potvrdzoval. Že sa to odohráva počas karantény Covidu už nikoho neprekvapí, podobných filmov tu bolo niekoľko a ani tie nestali za veľa, ako aj tento. Je tu velmi veľa snových sekvencii, povedal by som, že celý film je jedna snová sekvencia. Vôbec som nevedel, čo je skutočnosť a čo je len sen. Film od začiatku vyzerá lacno, odohráva sa len v pár priestoroch a hercov tu tiež veľa nie je. Ale to by nebol problém, veľa filmov aj za malý peniaz vie vytvoriť slušne dielko, ale tento film k ním nepatrí. Tu je problém hlavne ten, že vobec divák netuší čo sa vo filme deje. Či preskakuje hlavnej hrdinke alebo vážne má v tom prsty niečo nadprirodzené a koniec to tiež nejako nevyjasní. Celé je to ako mechom udreté a aj herci tak vypadali a aj hrali. Poslednej dobe som videl aj niekoľko filmov, kde mala nejakú roličku morová maska a inde aj fungovala jej temna charizma, ale tu nie. Lebo to vyzeralo, že režisér ani sám nevie, čo chce točiť a tak vzniklo nesúrodé a chaotické dielo bez atmosféry, zaujímavého príbehu či uspokojivého vizuálu, nič z toho tu, ale nebolo. Slabá 1*. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama