Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malom mestečku Rockwell Maine si Annie Hughesová robí starosti, ako finančne zabezpečiť seba a svojho deväťročného syna Hogartha. Pracuje v miestnej jedálni a ako slobodná matka má aj plné ruky práce s Hogarthovými fantáziami o mutantných mimozemšťanoch a votrelcoch. Jedného dňa príde miestny rybár do jedálne a jej zákazníkom rozpovie príbeh o obrovskom kovovom mužovi, ktorý spadol do mora. Malého Hogartha zaujme jeho rozprávanie a vydá sa hľadať obrovského robota. To, čo nachádza, je 50 stôp vysoký obor, plný detskej zvedavosti a nenásytného apetítu pochutiť si na kove... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

The Saturn Awards

  • 2017 - Nejlepší speciální DVD nebo Blu-ray vydání
  • 2000 - Nejlepší vydání na domácím videu
  • Režisér Brad Bird i scenárista Tim McCanlies získali prestížne ocenenie Nebula Award, udeľované profesnou organizáciou Science Fiction and Fantasy Writers of America za najlepší americký výtvor v rámci sci-fi a fantasy žánrov. (marlon)

Súvisiace novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (viac)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (viac)

Reklama

Reklama