Reklama

Reklama

3 Demons

Trailer

Obsahy(1)

James Fisher (Peter Tell) je policajtom v malom meste, ktorému bola pridelená nie každodenná úloha – v lese, neďaleko chatky, bolo nájdené telo jej majiteľky Matya Abelman (Laura Golinski). Jeho maličkosť má dozrieť na to, aby do príchodu rodinných príslušníkov zabezpečil telo. Vyzerá to na síce nepríjemnú, ale jednoduchú úlohu. Lenže čím dlhšie je James v blízkosti telesných pozostatkov, tým viac má pocit, že tu čosi nie je s kostolným poriadkom... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Horor o démonoch, ktorý sa veľmi ťažko pozerá. Máme tu jednu mŕtvolu, jedného policajta s množstvom problémov, jeho partnerku a zhmotnené problémy (a aby som nezabudol aj jednu psychiatričku alebo také niečo). Celé je to nelineárne, strašne pomalé a zmätené. Ak máte radi filmy, ktoré sa dajú vysvetliť viacerými spôsobmi, snáď vás to zaujme viac ako mňa. Ja som si to vysvetlil jedine tak, že tvorcovia sami nevedeli čo s natočeným materiálom a tak to nejako zostrihali a hodili to divákom, nech sa s tým popasujú... ()

B3n 

všetky recenzie používateľa

Po štyroch hodinách pozerania tohto nezmyslu som si všimol, že to trvalo len 97 minút. Pocitovo ale viac ako dvakrát dlhšie. Film je o policajtovi, ktorý má za úlohu do príchodu pozostalých príbuzných strážiť mŕtvolu ženy, ktorú objavili náhodní turisti pri chate v horách. Postupne sa však prepadáva do schizofrénie, nastupujú vidiny, realita sa mieša s predstavami, minulosť s prítomnosťou. ()

Reklama

Reklama

Reklama