Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal špeciálnu úlohu - vypátrať kdesi v Mexiku stratenú dcéru bohatého priemyselníka, ktorej sa na päty neustále lepí neuveriteľná smola. Keď sa prvý pokus skončí neúspechom, je mu na pomoc pridelený Perrin, podobný smoliar ako stratená Maria. Neuveriteľné dobrodružstvo sa môže začať... (RTVS)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (187)

Tosim 

všetky recenzie používateľa

Film založený na takřka geniálním nápadu, kdy se má člověk v podstatě jen díky náhodě dostat na kloub záhadě. Nápad není IMHO tak úplně využitý, ale herecké výkony to vynahrazují. Nejzajímavější částí snímku byla pro mě ta, kdy si Depardieu&Richard své charaktery v podstatě prohodí... ;-) Nápadité, Francisi... ()

crjules 

všetky recenzie používateľa

Pro me jedna z nejlepsich komedii s P.Richardem. Ta dvojce spolu s Depardieuem fungovala! Scena se solnickou v letistnim bufetu, Richardova roztrzitost, facka pri rozhaneni koure...tohle komedialni mistrovstvi me privedlo k slzam smichu! Gerard tady cely film skvele sekunduje. Ano, zase ta stara, dobra francouzska komedie! Rikam to porad :) ()

Reklama

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Nemám problém dať Kopytu iba dve hviezdičky, aj keď ostanú osamotené medzi ostatnými hodnoteniami. Na humore Pierra Richarda som sa dobre zasmial iba keď som videl prvý film s ním. Potom to už bolo iba opakovanie, ktoré vyvolalo u mňa nanajvýš pousmiatie. Kopyto nebolo výnimkou. Ústredná dvojica mi pripomenula iné dvojice vo verziách filmu Drž hubu!, novinkou bola iba prenosnosť schopnosti prinášať smolu. Pokojne by som sa bez tohto filmu zaobišiel. ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Keď som letel naposledy, lietadlo zišlo z pristávacej dráhy. Vraj sa to občas stáva.“ Za týmto že stojí majster francúzskej komédie Francis Veber? Neverím. Narážanie do preskelných dverí a padanie z balkónov mi pripadalo vtipné, keď som mal 10 rokov, teraz je to prinajlepšom len úsmevné. Nuž, každý nejako začínal... 40 % ()

Colonist 

všetky recenzie používateľa

Pohodová francouzská komedie. Mnohem víc než situační komika (vrážení Pierra Richarda do věcí po chvíli omrzí) mě bavily hlášky, některé jsou geniální. Chemie mezi ústřední dvojicí zatraceně dobře funguje. Nikdy dřív mě to nenapadlo, ale kdyby se Depardieu tolik nevyžral, tak mohl mít slušnou kariéru jako akční hrdina, toho drsného detektiva mu tu opravdu věřím. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na letisku Orly v Paríži a v meste Acapulco v Mexiku. (dyfur)
  • Opici, která unese Francoise Perrina (Pierre Richard), hrál americký kaskadér. Měl však problém unést jak Pierra Richarda, tak i mnohem lehčího namaskovaného dvojníka. Z toho důvodu byl vyroben model vážící několik set gramů. Když se poprvé natáčela scéna, ve které se opice s Perrinem zhoupne po liáně, kaskadér manévr nezvládl a spadl na zem. Všichni na místě si mysleli, že je ten člověk mrtvý. Naštěstí si ale z incidentu odnesl jen drobné pohmožděniny. (Bernhardiner)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené