Reklama

Reklama

Defiant

  • Čína Mu zhong wu ren (viac)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Mukade 

všetky recenzie používateľa

Keby boli súboje lepšie natočené a keby hlavný zloduch oveľa pomalšie a horšie umieral, tak by som dal 5** . V podstate za niečo stáli len 2 bitky - s tým "strašidlom" s hákmi a so ženou na konci, ale ani tie neboli nejaké že úžasné. Súboj s hlavným záporákom stál takmer za deravú bačkoru a aj jeho smrť. Škoda, aspoň tú mohli natočiť zadosťučiňujúcejšie, no ale rejža je asi posera tak to posral. Dobráci trpeli masívne a hovado dostalo eu-tanáziu, dobrú smrť. Aspoňže ten s cvernami a ten vo vreci si svoje užili. A ja s nimi, he. (: ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Akční martial arts historická Rubačka!! Na tenhle film čekám něco přes rok a konečně tedy dostal pořádnou blue ray verzi a je to dle očekávání parádní martial arts jízda. Má to docela blízko k peckám Rurouni Kenshin a Korejskému Swordsman, byť tady příběh slouží jen jako omáčka k fightům, vůbec to nevadí, protože poctivé řemeslo a řádnou choreografii já vždy ocením. Hlavní hrdina je slepý swordsman/bounty hunter, který sbírá killy na operaci svých očí a rozhodne se sám vykonat spravedlnost ve městě, kde došlo k tragédii- Ženich je brutálně zavražděn a nevěsta brutálně napadena a pomsta v jeho podání znamená hromadu mrtvých a spousta zlomených kostí. Hned úvodní fight za deště, kde hlavní hrdina brutálně zláme bandu hajzlů, ale tak! že to bolelo snad i mě me vystřelilo z gauče jak už dlouho nic. Film má překrásný vizuál, na nízkorozpočťák mi vizuál místy bral dech, většina zlomenin je ještě ve slow motionu, takže si divák opravdu užije každý chvat a úder a díky velmi propracované choreografii, věřte, že se je na co dívat. Tady používá snad 3 různé bojové styly a ikdyž je hlavní hrdina slepý, tak je to ultimátní mašina na zabíjení, která nemá konkurenci. Má tu i dva silné oponenty, jednu ženu a jednoho skákajícího blázna s háky a fighty s němi stojí za to. Film má pouhých 75 minut, takže dějově nestihne strhnout a divák víceméně čeká jen na bojové sekvence, ale je to paráda. Kdo rád martial arts záležitosti, tak neváhat! Škoda, že film neměl 2 hodiny a nepředstavil toho více. 8/10. ()

Reklama

moviefreak 

všetky recenzie používateľa

Defiant - mám slabosť pre slepých pomstiteľov. Dej je fakt iba omáčka pred bitkami, a tie sú v tomto filme neskutočne oku lahodiace a drsne nakrútené a tá choreografia!!! Stream iQiyi začína mať konečne aj kvalitné filmy. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama