Reklama

Reklama

Foter je lotor

  • Slovensko Protivný svokor (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Gaylord „Greg“ Focker (Ben Stiller) je až po uši zamilovaný do pôvabnej Pamely „Pam“ Byrnesovej (Teri Polo) - a tak nečudo, že keď príde svadobné oznámenie od jej mladšej sestry, je pripravený spoznať celú rodinu svojej vyvolenej a požiadať rodičov o jej ruku! Zdanlivo možno ide o banálnu situáciu, keď sa obe strany snažia za každú cenu vytvoriť o sebe ten najlepší dojem. Pamin otec Jack (Robert De Niro), niekdajší agent CIA, ktorý je od prírody nedôverčivý a podozrievavý, má však omnoho výhodnejšiu východiskovú pozíciu. Je na domácej pôde a pre jeho dieťa nie je nikto dosť dobrý! A už vôbec nie Greg, ktorý nemá kladný vzťah k mačkám - stratil mu štvornohého miláčika a chcel ho trápne nahradiť iným z útulku -, je zamestnaný v nemocnici ako zdravotný „brat“, detektor lži naňho prezradil, že veľmi dobre vie, čo sú to pornofilmy a okrem toho má nemožné priezvisko! Gregovi sa navyše darí skutočne majstrovsky „šliapať v porceláne“ a nechávať za sebou spúšť. Oživenie do súboja dvoch hlavných „kohútov na smetisku“ však vnesú aj matka nevesty Dina (Blythe Danner) a sok v láske - bohatý krásavec a „vhodný ženích“ Kevin Rawley (Owen Wilson). Všetko nasvedčuje tomu, že Pam si s Gregom vytúžené „Áno“ nikdy nepovie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (499)

Marigold 

všetky recenzie používateľa

Celkem příjemná oddychovka o těžkém seznamování mládence s poněkud svéraznou rodinou své nastávající. Popravdě, takové tele jako Gaylord Jebal to snad ani lehké mít nemůže... obzvlášť, když má proti sobě tak náročné stvoření, jakým je otec a agent CIA v jedné osobě. Pár slušných (byť nikterak závratně inteligentních) gagů poněkud zabíjí typický afekt a "láskyplný" patos. A nad typickým afektem a patosem vítězí slušný komik Stiller a opravdu velkoformátový otec-neruda Robert DeNiro. Žádné ohrožení bránice, ale konec konců ani vkusu... ()

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se, že tento film mě čas od času baví, když nemám náladu pouštět si něco v originálním jazyce a na jisté nejmenované televizní stanici(všemi jistě velmi oblíbenou)se tento film nachází dalo by se říct docela pravidelně. Baví mě Robert De Niro se svým prověřováním snoubence jeho dcery a různým znemožňováním, ale jméno Jebal mi přijde zase docela dost přemrštěné a zvykla jsem si tak trochu méně obdivovat herectví Bena Stillera, jelikož hraje v takovýchto podobných filmech neustále. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Jo, o peniaze ide az v prvom rade. Zarobok tu bol jaxvina, tomu zodpoveda aj moje hodnotenie. Mne ide o peniaze. A to, ze sa tvorcovia dostali za vodu je ich sikovnost a tak to ma byt. Vyborna, slusna komedia s De Nirom a Benom Stillerom, ktoru natocil mne neznamy Jay Roach. Na vtipoch sa dalo nasmiat prvykrat, ale nie na druhykrat. Fucker sa u nas prelozilo ako pan jebal 78 % ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pecková oddychovka s gagystrieľajúcim, nabúchaným scenárom a s dokonalým De Nirom. Jedna z tých, pri ktorej viete, že je to síce úplná hovadinka, no napriek tomu sa nad to musím povzniesť a brať to tak ako to je. Nekopíruje ostatné filmy, aj keď z podobného nápadu by sa dalo vyžmýkať ešte o čosi viac. Rozjazd bol síce trošku pomalší, no ako náhle Jebal vstúpil do domu svojho údajného budúceho spy-svokra, začínajú sa diať riadne veci. 80%. ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Nápaditá a zábavná komedie těžící z konfrontace muže se svým budoucím tchánem, který se snaží svatbu své dcery překazit použitím jakýchkoliv prostředků. Ben Stiller je výborný komik a spolu s vážností De Nira vytváří naprosto rozdílný a charismatický pár, který si "jde po krku". 70% ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (32)

  • Organizace MPAA, udělující v USA ratingy přístupnosti, hrozila, že bude film mládeži nepřístupný (R), pokud se nepodaří najít alespoň jednu skutečnou osobu s dvojsmyslným příjmením "Focker". (V české verzi "Jebal".) Ve skutečnosti jde o poměrně běžné holandské příjmení. (don corleone)

Súvisiace novinky

Bryana Cranstona pronásleduje „americký režim“

Bryana Cranstona pronásleduje „americký režim“

20.09.2013

Právě v těchto dnech zažívá vrchol slávy jako Walter „Heisenberg" White v seriálu stanice AMC Breaking Bad. V neděli odvysílaná epizoda „Ozymandias" strhala rekordy v sledovanosti a kritici i diváci… (viac)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (viac)

Reklama

Reklama