Reklama

Reklama

Zaľúbiť sa

  • Československo Zamilovat se (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Každý den jezdili společně na Manhattan a nic o sobě nevěděli. Jednou se však Meryl Streep a Robert De Niro potkali a osudová láska je neminula... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (120)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

"Co byste rád za pivo?" - "Co máte?" - "Máme Coors, Coors Light, Heineken, Carlsberg, Becks, Stellu, Budweiser, Bud Light, Guinness, Fosters, Carling, Budvar, Hoogaarden nebo Coronu." - "Hm, mně je to asi jedno." - "Tyhle odpovědi mám nejraději..." Začalo to tak dobře a po rozklepání to skočilo do takové té klasické romantické hladiny, kde se náhodně potkají dva a chvíli jim to trvá, než si vlastně uvědomí, že se mají rádi. To nejlepší na tomto filmu nicméně je zjištění, že Meryl Streep byla vždycky obrovská krasavice, a že Robert De Niro se dokázal pokaždé vcítit do jakékoliv role. I do romantické... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film je určený divákom, ktorí sa radi nudia s dobrými hercami. Nevidel som tu ani romantiku, ktorú by stálo za to podporovať. Neviem prečo každá druhá love story je medzi ženatým mužom a vydatou ženou, samozrejme s deťmi. Hlavne, že hudba je tak presladená, ako by šlo o prvú pubertálnu lásku. Gradácia deja tu takmer neexistuje a koniec filmu si nezasluhuje môj obdiv. ()

Reklama

Zero_Signal 

všetky recenzie používateľa

Očakával som jemný, príjemný film so silnými hereckými výkonmi, z ktorého by možno aj vyšla slza na krajíček. Dostal som nudnú kravinu, kde sa klišé striedajú jeden za druhým. Neštartujúce auto v krízovej chvíli, prvá pusa v trápnej romantickej hudbe, náhodne stretnutia v 20 miliónovom New Yorku, posledné stretnutie ktoré skončí iba s ´good bye´, a samozrejme potom sa mužský protagonista uvedomí a sa za svojou láskou rozbehne. Hudba je naozaj totálne typická do romantického filmu. Fakt, toto je slabý romantický film pre dievčatá a staršie ženské. Kebyže tam nehrajú velikáni ako De Niro a Streep, bola by tam jedna hviezdička jak hrom, a celkové hodnotenie na tomto portáli by bolo omnoho nižšie. Urobte si radosť, a tento ´skvost´ radšej obchádzajte. PS: A som si na 100 % istý, že De Niro túto rolu zobral iba a iba preto, lebo sa bál že bude braný ako herec ktorý stále hraje iba mafiánov a tvrďasov. Tento film pozrieť jedine ak máte radi romantické nudné kraviny alebo ak chcete dokončiť filmografiu De Nira alebo Streep. ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Môj najobľúbenejší romantický film, ktorý si rada pozriem kedykoľvek. Veľmi príjemná, skvele zahraná a realistická romantická dráma! V tomto prípade si pät hviezdičiek neodpustím. A prvá veta platí stále...takže s veľkou radosťou opätovne videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Fešný mladý Bobby a elegantní mladá Meryl v nenápadné, komorně podané romanci. Námět o osudovém setkání "jeho" a "jí" je sám o sobě zcela prostý, základní, nevyjímající se ničím specifickým, ani neobsahuje nějaké extra dramatické pozadí příběhu. Robert a Meryl jsou spolu excelentní a jejich postupné sbližování je srdéčku milé sledovat:) Jsou to právě oni, kdo vynášejí řadové téma do těch "svých" výšin. ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (11)

  • Scenárista Michael Cristofer a režisér Ulu Grosbard sa pri realizácii svojej romantickej drámy inšpirovali dnes už klasickým filmom režiséra Davida Leana Puto najsilnejšie (1945). (ash99)
  • Natáčení probíhalo od března do července 1984 v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama