Reklama

Reklama

The Harbinger

  • USA The Curse of Rosalie (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Snyderovcov sa kvôli otcovej pracovnej pozícii musí presťahovať. Po ich príchode do nového mesta začnú v ich susedstve za zvláštnych okolností zomierať osoby. Všetci začnú podozrievať ich malú dcéru, ale skutočnosť je úplne iná. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

dannyyy 

všetky recenzie používateľa

Kdyby bylo více peněz, kdyby film režíroval James Wan, kdyby bylo AAA obsazení, tak by to byl dobrý horůrek i do kina, protože námět nebyl vůbec špatný, jen to bylo hodně laciné a souboj ke konci filmu v obřadní místnosti mně připomněl grotesku s Laurelem a Hardym. Je to hodně kdyby a 2* jsou u tohoto filmu maximum. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

nezáživný low budget horůrek, který sice chvíli mate tělem a nakonec se vydá jinudy než člověk čeká, ale nic to nemění na tom, že to prostě nefunguje.Kde nic není ani čert nepomůže...20% ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Rodina Snyderovcov sa kvôli otcovej pracovnej pozícii musí presťahovať. Po ich príchode do nového mesta začnú v ich susedstve za zvláštnych okolností zomierať osoby. Všetci začnú podozierať ich malú dcéru, ale skutočnosť je úplne iná. - Ani vlastne neviem, čo napísať k filmu, v ktorom hercov s dekádami skúseností svojím výkonom prebije dvanásťročné dievčatko. Madeleine McGraw patrí jednoznačne k najväčším hereckým talentom na hororovej scéne a som velmi rád, že si toho všimol aj Scott Derrickson. Pevne dúfam, že jej role budú už len vo filmoch s aspoň nejakou úrovňou, pretože tento poloamatérsky počin som mal problém dopozerať do konca a tie dve hviezdičky sú čisto len za scény s ňou. Nič iné tu nestojí za reč. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama