Reklama

Reklama

Škrtič z Hillside

(seriál)
  • USA The Hillside Strangler
USA, 2021, 3x43 min

Réžia:

Chris Holt

Obsahy(1)

Kenneth Bianchi je zadržen za vraždy dvou univerzitních studentů. Jeho zatčení vnese nový život do jednoho z nejznámějších pátrání po sériovém vrahovi v USA. (TV ID Xtra)

Recenzie (2)

vinducha 

všetky recenzie používateľa

Elektrick Mann zpívají , že všechno co je od B je dobré . No rezidenti Los Angeles v letech 1977 -79 si asi to samé nemysleli. Protože v tu dobu zde operovala rodinná firma B & B , alias Bainchi and Buone , kteří měli na triku 10 vražd převážně mladých žen . V dokumentu vystupují původní účastníci a  nemalou část tvoří rozhovory právě Bianchiho s psychiatry . Zajímavé zpracování. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Moja tretia, celovečerná skúsenosť s dokumentom, ktorý sa výhradne venuje činom sériového vraha Kennetha Bianchiho. Ten, čo je všetkým známy: "City of Angels, City of Death", ale aj ten, čo rapídne menej: "The Hillside Strangler: Devil in Disguise", majú samozrejme rovnako ako tento, čo to do seba. Informácie sa ale viac menej opakujú, každý z uvedených dokumentov je síce spracovaný trochu inou formou a zameriava sa na inú podstatu, avšak s druho menovaným si je práve tento veľmi podobný. ()

Reklama

Galéria (22)

Reklama

Reklama