Reklama

Reklama

Šin Kamen Rider

  • Japonsko シン・仮面ライダー (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Univerzitní student a nadšenec do motocyklů Takeshi Hongo (Sósuke Ikemacu) je unesen organizací Sustainable Happiness Organization with Computational Knowledge Embedded Remodeling, známou také jako „Shocker“, a přeměněn na Batta Augment-01 jako součást jejich plánů ovládnout svět. Předtím, než ho mohou podrobit mozkové manipulaci, utíká a využívá svých nových zesílených schopností. Přejmenuje se na Kamen Ridera a vyhlašuje válku proti Shockeru. (mikki089)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (3)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Čo som to práve kurva videl?!................Sry, ale toto už bolo fakt dosť aj na mňa. Miestami originálne a Japonsky štýlové, miestami low cost amatérske a po celý čas neskutočne bizarné. Ale fanúšikov si to bezpochyby nájde. Ja oceňujem hlavne super muziku, zaujímavú kostru príbehu a koniec, ktorý to celé svojím prevedením zachraňuje. Film fakt len pre úzky okruh ľudí. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Čakal som, že to bude podľa názvu aspoň trošku podobné Shin Godzille, ale omyl. Toto bolo ako keby z čias Power Rangers seriálov, katastrofálne efekty, absencia zmysluplného scenára a hrozná akcia resp. paródia na akciu. Ruky preč. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama