Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď v Thajsku unesú Jessicu, dcéru bývalého agenta Jakea Hoppera, ktorá tam bola na dovolenke s priateľkou, jej otec netuší, že sa pred ním rozohrala nebezpečná hra plná intríg a surového násilia. Hopper odlieta do Bangkoku, kde požiada o pomoc svojich bývalých kolegov a spoločne sa vydávajú po stopách skupiny, o ktorej si myslia, že uniesla Jessicu a jej kamarátku. Pri pátraní a Jack dostane do centra súboja medzi skorumpovaným thajským generálom Jantapanom a gangom priekupníkov zbraní. Pomaly prichádza na to, že zle pochopil situáciu a dal sa zmanipulovať - on sám je obeťou a jeho dcéra slúži len ako návnada. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

MkSallam 

všetky recenzie používateľa

Nejzábavnějším Seagalem poslední doby už není moje epiletické guilty pleasure Cizinec s vybuchujícími CDčky a tajemným balíčkem, ale Bestie. V ní totiž Seagal bojuje s tajemnými silami voodoo, přesekává šípy, mlátí transvestity a čistí Thajsko svým trademarkovým nekonečným Coltem 1911, po jehož zásazích zdivo vybuchuje jak v Matrixu. Samozřejmě opět je to blbé (děj nedává smysl) a furt víte, že ty super kopy nedělá Seagal, ale jeho dubl. Ale akce je tu docela slušná a nebudete u ní mít pocit že by vám měla puknout hlava/vypadnout oči (u mnichovských keců to bohužel hrozí). Za mě 2.5... na tři je to stále málo, ve své podstatě je to pořád zástupce žánru zvaného "Seagalovská sračka"... ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

V Thajsku "někdo" unese dvě americký holčiny, a hodlá na tom vytřískat peníze (nebo aspoň celej únos hodit na místní teroristickou organizaci v domění, že Amíci přiběhnou, vymlátěj teroristy a zase zmizí. Ale to by jedna z těch holčin nesměla být dcera Jake Hoppera, bývalého (teď nevím jestli vojáka, nebo poldby nebo co, ale na tom nesejde), a ten si něco takového nenechá líbít.... Jak už kdosi psal, námět vykradený z Komanda, sice dobrý režisér, ale takřka žádný prostor k vlastní tvorbě, a přitloustlý Seagal (zde je jeho výkon opravdu obdivuhodný, uhýbat letícím šípům či je mečem rozsekávat v půli, na jeden dva zásobníky vystřílet celou thajskou armádu, znáte někoho lepšího?). Jediné, co je na Seagalových filmech (a to takřka všech) k pochválení je to, že si pro každý nový film Steven vybírá nové exteriéry, takže se člověk kapku podívá po světě, tentokráte právě do Thajska (i v každé scéně nám zavazí jeden nejmenovaný hrdina)... ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je už koniec. Tie kotrmelce, saltá,akrobacia, kopance z otočky, kopnace z výskoku a iné veci už úplne zosmiešňujú pána Seagala. Tvorcovia totálne stratili súdnosť keď ho použili v hentakých súbojoch. Polovicu vecí by som mu neveril ani keby mal o 10 rokov a 20 kíl menej. Čo ale nemôžem uprieť tak filmom som sa bavil a to je hlavé. U mňa z recesie je to 65%, ale jedná sa čisto nekorektnú zábavu na úkor Seagala. Ale vlastne tá akcia je slušná. Budiž jeden z naj Stevenových filmov po Exit wounds. ()

katmandzoo 

všetky recenzie používateľa

Keď vidím film, v ktorom hrá v hlavnej role Steven Seagal, už vopred viem, o čom to asi bude a ako sa to skončí. Seagal vezme spravodlivosť do vlastných rúk a postupne pozabíja všetkých, ktorí mu stoja v ceste. Jeho neodmysliteľnou súčasťou je bezpochyby dlhý čierny kabát, bez ktorého si ho už ani poriadne neviem predstaviť. Tento film je žiaľ potvrdením mojich predchádzajúcich slov. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

U tohto filmu je dost dôlezite ako k nemu pristupujete. Ked som ho videl prvykrat, tak som ho porovnaval s kinoSegalovkami na ktore nema v ziadnom ohlade a bol som sklamany. Ked som si ho pustil dnes, tak som ho porovnaval s jeho sucasnou videotvorbou a bol som celkom spokojny a sem tam aj nadseny. Objektivna pravda bude asi niekde medzi. Je to proste tuctove videobecko, ktore sa vam bude pacit podla toho ako k nemu pristupite. No a k samotnemu filmu. Zapletka je celkom zaujimava. Seagalovi unesu dceru a tak sa ju vyda vypatrat a popritom nakope kopu zadkov. Co je najpodstatnejsie na tomto filme je meno rezisera. HK dabel, reziser a hlavne choreograf s fetisom na draty Siu-Tung Ching. Vdaka tomu sa v bitkach dockame na Seagalovku netypicke akrobaticke kusky, ale hlavne absurdne reakcie na udery a kopy pri ktorych súperi vo vzduchu stravia vela casu, kym dopadnu na zem. V bitkach Siu-Tung Ching Seagala stylizoval do akrobatickeho Jeta Li a v prestrelkach z neho pomaly spravil Chow Yun-fata. Uz mu chybalo len povestne paratko v hube. Samozrejme na svoje predobrazy nema, ale stale je to solidna zabava. Vyprava a celkovo technicka stranka pôsobi profesionalne. V bitkach je sice vidno, ze akonahle dôjde na premety a otocky, tak Seagala dubluje ovela schopnejsi kaskader, ale aj samotny Seagal sa este snazil napriek tomu, ze uz mal riadnu nadvahu. Dokonca v jednej scene urobi kotrmelec, ktory ma rozosmial. Ale vsetky tie bitky vyzeraju efektne a finale je poriadne dlhe a na Seagalovku aj netypicky vyrovnane. Co ma dost potesilo, kedze sa v nom bije s Tomom Wu. V tej dobe neznamy kaskader a dnes hviezda mojho oblubeneho serialu Marco Polo. Seagalovho partaka hra Byron Mann, ktory tu ma tiez slusne bitky. Zaujimave, ze zakazdym, ked sa stretli, tak z toho bola jedna z tych lepsich videoSeagaloviek. Samotny Seagal este nemal ten mam vsetko v pici vyraz. Napriek velkemu bachoru este pôsobil charizmaticky a v tom exotickom obleceni, co nosi aj elegantne. Takze vysledkom je nadpriemerna videoSeagalovka s netypicky prehnanou akciou a bitkami, ale rozhodne to je zabava. 5/10. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)
  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)

Reklama

Reklama