Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď v Thajsku unesú Jessicu, dcéru bývalého agenta Jakea Hoppera, ktorá tam bola na dovolenke s priateľkou, jej otec netuší, že sa pred ním rozohrala nebezpečná hra plná intríg a surového násilia. Hopper odlieta do Bangkoku, kde požiada o pomoc svojich bývalých kolegov a spoločne sa vydávajú po stopách skupiny, o ktorej si myslia, že uniesla Jessicu a jej kamarátku. Pri pátraní a Jack dostane do centra súboja medzi skorumpovaným thajským generálom Jantapanom a gangom priekupníkov zbraní. Pomaly prichádza na to, že zle pochopil situáciu a dal sa zmanipulovať - on sám je obeťou a jeho dcéra slúži len ako návnada. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Ľudia neviem ako vy, ale ja som sa pobavill pri tomto skvoste fakt do sýtosti...Steven Seagal má komediálne vlohy ( len asi o tom chudák nevie) a čím väčšieho drsňáka hrá, tým je sranda väčšia. Napr. tá scéna, keď asi 20 šikmookých týpkov po ňom strieľa, ale on si v pohodičke leží na vagóne a za jazdy ich všetkých "sundá" hehehe...Len tak ďalej Steven , dobre sa nažer a pokračuj...si frajer!:) ()

katmandzoo 

všetky recenzie používateľa

Keď vidím film, v ktorom hrá v hlavnej role Steven Seagal, už vopred viem, o čom to asi bude a ako sa to skončí. Seagal vezme spravodlivosť do vlastných rúk a postupne pozabíja všetkých, ktorí mu stoja v ceste. Jeho neodmysliteľnou súčasťou je bezpochyby dlhý čierny kabát, bez ktorého si ho už ani poriadne neviem predstaviť. Tento film je žiaľ potvrdením mojich predchádzajúcich slov. ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Asi najlepší Stevenov film v jeho bohatej Direct-to-DVD kariére. Príbeh je v základe veľmi jednoduchý (dosť pripomína o svetelné roky lepší Taken) a aspoň sa v ňom nie je problém orientovať. Akcie je tu hromada a vďaka schopnému režisérovi ani starý špekoun Seagal v nich nevyzerá tak zle (kaskadér z niektorých scén ale vážne kričí). Btw, pri súbojoch na ruky som sa dobre pobavil na tom ako všetkých jediným úderom odhadzuje aspoň na 5 metrov od seba. Steven má navyše k dispozícii sympatického sidekicka. Pri všetkých pozitívach ale stále vytŕčajú rôzne neduhy - a to najmä neustále spomalovačky v bojových scénach (mimochodom točených strašne na detail). Celkovo ale musím povedať, že som bol veľmi príjemne prekvapený. 4+/10 PS: Toto je snáď prvý film kde mal Seagal milostnú scénu. Bože môj, dúfal som, že sa toho nedožijem. ()

Eddard 

všetky recenzie používateľa

Belly of the beast neboli doslova přeložené Zvířecí břuch, kterýmžto názvem se nás asi producenti snaží varovat před obezitou hlavního hrdiny. Seagal je skutečně rozkošně neohrabaný a přitom se mu jakýmsi zázrakem daří zachovat si jakýstakýs cool look, především pak díky šikovně nastříhaným bojovým scénám. Celkově jde o ptákovinu, která vykazuje všechny špatné rysy akčních filmů osmdesátých let a kterou režisér, kterému se určitě velice líbil Matrix, "vyšperkoval" takovou spoustou slow motion záběrů, že tím natáhl děj filmu o dobrou půl hodinu (skoro). Vtipné. 20% ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Neviem, ale po tomto snímku sa nemôžem zbaviť pocitu,že Chuck Norris (sorry Chuck!) je len "slabý odvar" oproti Seagalovi... Miestami sa mi azda zdalo, že dokonca lietal... Rešpektujem jeho sympatie k východnej kúlture, avšak určite by to šlo aj lepšie, čo Steve? Steve už dlho stráca svoj lesk (presnejšie od kedy ho spájajú s mafiou :), ale on stále nie a nie skončiť! Stále hraje v (B)estie snímkoch, kde predvádza svoje "umenie" a drsnými dialógmi ohuruje publikum. Ale aj napriek tomu všetkému mám Steveho rad (vyrastal som na ňom) a preto dávam 1* Ten posledný "Vodoo" boj nemal chybu... Som zvedavý, čo nám ešte tento mladík predvedie... ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (3)

  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)
  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)

Reklama

Reklama