Reklama

Reklama

Ztracené květiny Alice Hartové


Část první: Černá ohnivá orchidej (E01)

(epizóda)
  • Austrália Part 1: Black Fire Orchid (viac)

Obsahy(1)

Když devítiletá Alice Hartová přežije strašný požár svého domova, odveze ji babička June, kterou do té doby neznala, do Thornfieldu, odlehlé zemědělské usedlosti s ohromnými květinovými poli a řadou tajemství. (Prime Video)

Recenzie (4)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Niekedy sa stane, že natrafím na film alebo seriál úplne náhodou a musím ho vidieť hneď. O tejto austrálskej minisérii som sa ešte len dnes dozvedela a aj keď som vôbec neplánovala začínať niečo nové (rozpozeraných mám viacero), nemohla som odolať. Už len samotný názov The Lost Flowers of Alice Hart znie tak romanticky a zaujímavo. Neviem prečo som čakala nejakú rozprávkovú fantasy v štýle Alice v Krajine zázrakov :-). Toto je dráma, veľmi pútavo natočená, veľmi smutná a miestami až thrillerová. Téma domáceho násilia sa nepozerá ľahko, najmä ak ide o deti a ženy - ešte k tomu tehotnú ženu. Vizuálne je to veľmi pekné, kamera sa tu pekne vyhrala s každým záberom. A áno sú tu kvety a majú svoj význam. BLACK FIRE ORCHID: Desire to possess. ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvod se skvěle povedl. Jak po herecké, tak po vizuální stránce a jsem moc ráda za zachování myšlenky, za kapitolování, za významy, za to že už po prvním dílu lze cítit, že na konci budu spokojená s výsledkem. ()

futislav 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdy za kameru a exteriéry. Je to šíleně rozvláčné a nemohu si pomoct, ale když vidím Sigurney Weaver, vybaví se mi Vetřelec a nejde to vyhnat z hlavy. 86% ? Proboha proč ? 45% maximálně. ()

Reklama

Reklama