Reklama

Reklama

Znovu sa zamilovať

  • Česko Znovu se zamilovat (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čo keby náhodná sms-ka viedla k životnej láske? V tejto romantickej komédii sa Mira Ray vyrovnáva so smrťou snúbenca tak, že mu pošle zopár romantických sms-iek... no netuší, že jeho mobilné číslo medzitým pridelili Robovi Burnsovi. Rob je novinár a uchváti ho čestnosť a nádherná úprimnosť jej textoviek. Keď dostane za úlohu napísať profil megahviezdy Celine Dion (hrá samu seba vo svojej prvej filmovej roli), s jej pomocou nachádza spôsob, ako sa stretnúť s Mirou naživo... aby získal jej srdce. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (41)

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Nesnáším obřidlivou, nesympatickou, falešně vřískající Celine Dion, jsem na ni alergická, škoda, že ji sem obsadili, nebýt toho, jdu s hodnocením klidně výš, romanťárna je to sice nenáročná, ale neškodná a hezky natočená. Mám dojem, že jsem viděla verzi německou, přesto mě to nijak nerozladilo. Indka je jako obrázek a šikulka. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek tomu, že tento snímok je v podstate len prachsprostou kópiou pôvodného nemeckého filmu SMS Fur Dich, som veľmi milo prekvapený. Jim Strouse nám ponúkol príjemný, ničím nenútený a zrelý film, ktorý síce kopíroval námet niekoho iného, ale dodal mu osobitosť a dušu. Musím pridať štvrtú hviezdu už len pre úžasné skladby od Céline Dion, ale aj jej samotnú rolu, a v neposlednom rade aj za vydarenú ústrednú dvojicu. Priyanka Chopra je proste kúzelná. 75 % ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Ženská má chlapa a toho zabije auto je z toho špatná jelikož ji měl požádat i o ruku a neudělal to tak mu píše na mobil zprávy jak jí chybí. Telefon má , ale jiný chlap co se měl ženit, ale nevyšlo mu to a ty zprávy se mu líbí tak si zjistí kdo to píše a začne s ní chodit ona, ale pak zjistí, že s ní je  díky tomu on se ji pak snaží zbalit. Bohužel je to na úrovni těch romanťáků od Rosamund Pilcher co chodí v televizích jsou zde lepší herci  a mají spolu chemii, ale to je asi tak vše velkým plusem je hudba .40 procent jsem rád, že mě tehdy nevyšlo kino ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Nejedná se o nic zvláštního a nic, co bychom už tisíckrát neviděli. Snažili se to trochu obzvláštnit přítomností Celiné Dion, což nebudu lhát mě třeba docela pomohlo, že se mi snímek líbil o něco víc. Nicméně jinak je to nic moc story. Navíc hlavní představitel Sam Heughan mi byl velmi nesympatický a Priyanka si vše kradla pro sebe, ráda bych jí viděla v nějaké větší dramatické roli, myslím si, že by to zvládla skvěle. Škoda, měla jsem od toho daleko větší a lepší očekávání. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Céline: "Hi, this is Céline Dion." Mira: "Sure. And I am Mariah Carey." A tak Céline začne spievať :-). Toto bola najlepšia scénka celého filmu! Hmh, samotný film Love Again ma až tak neohúril a vlastne ani veľmi nemal čím prekvapiť, keďže už som videla pôvodnú nemeckú verziu od Karoline Herfurth SMS für Dich. Love Again má veľké šťastie, vcelku priemerný film mimoriadne oživila a spríjemnila Céline Dion♥️. Práve kvôli nej som to chcela vidieť. Je to úžasná osobnosť, nielen úžasná speváčka. Jedna z najpokornejších celebrít. Má veľký zmysel pre humor a mohla by kľudne hrať aj inú rolu než len seba :-) a teraz keď kvôli zdravotným problémom musela zrušiť turné, možno pouvažuje aj nad filmovou kariérou. Mohla by aj mne zavolať :-) ale tiež by som jej neverila😄. Fanúšikom Céline odporúčam aj film Aline o živote Céline Dion. 60%. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčanie sa najprv uskutočnilo v Londýne, potom sa produkcia presunula do Spojených štátov. Natáčanie začalo v októbri 2020 a skončilo sa začiatkom roku 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama