Reklama

Reklama

Znovu sa zamilovať

  • Česko Znovu se zamilovat (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čo keby náhodná sms-ka viedla k životnej láske? V tejto romantickej komédii sa Mira Ray vyrovnáva so smrťou snúbenca tak, že mu pošle zopár romantických sms-iek... no netuší, že jeho mobilné číslo medzitým pridelili Robovi Burnsovi. Rob je novinár a uchváti ho čestnosť a nádherná úprimnosť jej textoviek. Keď dostane za úlohu napísať profil megahviezdy Celine Dion (hrá samu seba vo svojej prvej filmovej roli), s jej pomocou nachádza spôsob, ako sa stretnúť s Mirou naživo... aby získal jej srdce. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (40)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Love Again" nepovažujem síce za veľmi kreatívny film (Hallmark mali v roku 2021 vianočný film s podobnou témou "The Christmas Promise"), ale zase musím uznať, že má v sebe príjemnú dávku romantiky, srdce filmu je na správnom mieste a herecké obsadenie vie predať jednotlivé scénky tak, aby som bol schopný uveriť tomu, čo sa momentálne deje. Dokonca aj samotná Céline Dion. Ktorá dokáže byť miestami aj celkom vtipná. Neviem čo nejako výrazne na filme okomentovať, no je tu pár momentiek, ktoré by som vedel vypichnúť. V prvom rade scénku, kde Mira bude svedkom smrti svojho priateľa. Jej reakcia, kde ostane niekoľko sekúnd úplne zamrznutá a až potom vybehne von, aby mu išla pomôcť je veľmi reálna. Tento prvotný šok som videl zachytený vo filme málokedy, a dodáva to jej postave realistickosť. Komediálne postavy sú podľa mňa tiež veľmi dobré. Mira má celkom vtipnú sestru, Robov šéf má niekoľko dobrých momentiek (mimo iné časť, kde mu bude nadávať za vydaný článok) a chémia medzi našimi protagonistami funguje. Ak máte radi romantiku a lásku, myslím si, že toto bude film pre vás. Neobíde sa to bez tradičných klišé, (najmä v závere) ktoré veľmi dobre poznáme a dokopy nerobia nič iné oproti iným filmom, ktoré ich používajú (tieto nedorozumenia by mali už podľa mňa vo svete romantiky zomrieť), no dospeje to k peknému finále, ktoré potešilo. A soundtrack Céline Dion funguje tiež dosť dobre. Takže ak máte záujem a radi podobný tip filmov, čeknite si ho. Za jedno pozretie to určite stojí. Hodnotenie: B ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Lehce naivní, hodně klišoidní (co čekat, když tu hraje miss, zpěvačka a 40ti letý adolescent).... Ale postupem času je to moc milá romantika s prvky komedie, která vůbec nevyzní trapně ani béčkově, prostě taková lehce dojemná oddychovka s trochou nostalgie... Trošku nechápu proč tu hraje Céline Dion jakousi vědmu, ale co, její písničky se dají poslouchat.. Celkově z posledních let celkem nadprůměr v tomto žánru...70% ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Priyanka Chopra je idol, jež jsem poznal až teprve letos, samozřejmě jsem ji mnohdy viděl v menších rolích a přitom by jí ty velké tak seděly. Bohužel Love Again není úplně žánrová pecka a místy jsem se i nudil, ovšem druhá polovina mě bavila o dost více. Lehce zapadne však ve filmografii všech zúčastněných, včetně bizarní role Céline Dion. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to bola v podstate typická romantická komédia s dobre známou šablónou a očakávaným vývojom deja, tak námet bol aspoň ako tak originálny a musím uznať, že to ako celok pôsobilo veľmi príjemne. Veľkú zásluhu na tom majú nielen sympatické hlavné postavy, ale aj vydarený scenár. No a musím vyzdvihnúť aj dobré dialógy s dôvtipom, iróniou - a celkovo, že sa to všetko dalo zvládnuť aj bez prihlúplého a vulgárneho humoru. Pozeralo sa na to fajn, a aj keď sme snáď všetci dopredu vedeli ako to skončí, tak sa mi to páčilo. V rámci žánru určite nadpriemer = 4* ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Céline: "Hi, this is Céline Dion." Mira: "Sure. And I am Mariah Carey." A tak Céline začne spievať :-). Toto bola najlepšia scénka celého filmu! Hmh, samotný film Love Again ma až tak neohúril a vlastne ani veľmi nemal čím prekvapiť, keďže už som videla pôvodnú nemeckú verziu od Karoline Herfurth SMS für Dich. Love Again má veľké šťastie, vcelku priemerný film mimoriadne oživila a spríjemnila Céline Dion♥️. Práve kvôli nej som to chcela vidieť. Je to úžasná osobnosť, nielen úžasná speváčka. Jedna z najpokornejších celebrít. Má veľký zmysel pre humor a mohla by kľudne hrať aj inú rolu než len seba :-) a teraz keď kvôli zdravotným problémom musela zrušiť turné, možno pouvažuje aj nad filmovou kariérou. Mohla by aj mne zavolať :-) ale tiež by som jej neverila😄. Fanúšikom Céline odporúčam aj film Aline o živote Céline Dion. 60%. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčanie sa najprv uskutočnilo v Londýne, potom sa produkcia presunula do Spojených štátov. Natáčanie začalo v októbri 2020 a skončilo sa začiatkom roku 2021. (Arsenal83)
  • Film vychádza z rovnomenného románu Sofie Cramer z roku 2009. (Psycho709)

Reklama

Reklama