Reklama

Reklama

Znovu sa zamilovať

  • Česko Znovu se zamilovat (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čo keby náhodná sms-ka viedla k životnej láske? V tejto romantickej komédii sa Mira Ray vyrovnáva so smrťou snúbenca tak, že mu pošle zopár romantických sms-iek... no netuší, že jeho mobilné číslo medzitým pridelili Robovi Burnsovi. Rob je novinár a uchváti ho čestnosť a nádherná úprimnosť jej textoviek. Keď dostane za úlohu napísať profil megahviezdy Celine Dion (hrá samu seba vo svojej prvej filmovej roli), s jej pomocou nachádza spôsob, ako sa stretnúť s Mirou naživo... aby získal jej srdce. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (43)

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Nesnáším obřidlivou, nesympatickou, falešně vřískající Celine Dion, jsem na ni alergická, škoda, že ji sem obsadili, nebýt toho, jdu s hodnocením klidně výš, romanťárna je to sice nenáročná, ale neškodná a hezky natočená. Mám dojem, že jsem viděla verzi německou, přesto mě to nijak nerozladilo. Indka je jako obrázek a šikulka. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to bola v podstate typická romantická komédia s dobre známou šablónou a očakávaným vývojom deja, tak námet bol aspoň ako tak originálny a musím uznať, že to ako celok pôsobilo veľmi príjemne. Veľkú zásluhu na tom majú nielen sympatické hlavné postavy, ale aj vydarený scenár. No a musím vyzdvihnúť aj dobré dialógy s dôvtipom, iróniou - a celkovo, že sa to všetko dalo zvládnuť aj bez prihlúplého a vulgárneho humoru. Pozeralo sa na to fajn, a aj keď sme snáď všetci dopredu vedeli ako to skončí, tak sa mi to páčilo. V rámci žánru určite nadpriemer = 4* ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

neškodná romantická lovestory, která si jede podle předem dané šablony, kdy je už asi od druhé minuty jasné co se bude dít (a opravdu se to děje přesně tak jak divák čeká), není tu vůbec nic alespoň lehce překvapujícího či originálního a sám film se o to ani nijak výrazně nesnaží. Priyanku Chopru mám nicméně rád a i když je tady její postava chvílemi lehce otravná a ona sama mi nikdy nepřišla jako prototyp pro podobné role (ani v Bollywoodu ne), nakonec se to dalo přežít bez výraznější újmy...60% ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Nejedná se o nic zvláštního a nic, co bychom už tisíckrát neviděli. Snažili se to trochu obzvláštnit přítomností Celiné Dion, což nebudu lhát mě třeba docela pomohlo, že se mi snímek líbil o něco víc. Nicméně jinak je to nic moc story. Navíc hlavní představitel Sam Heughan mi byl velmi nesympatický a Priyanka si vše kradla pro sebe, ráda bych jí viděla v nějaké větší dramatické roli, myslím si, že by to zvládla skvěle. Škoda, měla jsem od toho daleko větší a lepší očekávání. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Céline: "Hi, this is Céline Dion." Mira: "Sure. And I am Mariah Carey." A tak Céline začne spievať :-). Toto bola najlepšia scénka celého filmu! Hmh, samotný film Love Again ma až tak neohúril a vlastne ani veľmi nemal čím prekvapiť, keďže už som videla pôvodnú nemeckú verziu od Karoline Herfurth SMS für Dich. Love Again má veľké šťastie, vcelku priemerný film mimoriadne oživila a spríjemnila Céline Dion♥️. Práve kvôli nej som to chcela vidieť. Je to úžasná osobnosť, nielen úžasná speváčka. Jedna z najpokornejších celebrít. Má veľký zmysel pre humor a mohla by kľudne hrať aj inú rolu než len seba :-) a teraz keď kvôli zdravotným problémom musela zrušiť turné, možno pouvažuje aj nad filmovou kariérou. Mohla by aj mne zavolať :-) ale tiež by som jej neverila😄. Fanúšikom Céline odporúčam aj film Aline o živote Céline Dion. 60%. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (9)

  • Film vychádza z rovnomenného románu Sofie Cramer z roku 2009. (Psycho709)
  • Při odesílání textových zpráv se Miřino (Priyanka Chopra Jonas) telefonní číslo zobrazuje jako „167-5309“. Jde o nenápadný odkaz na píseň z roku 1981 „867-5309/Jennie“ od Tommyho Tutoneho. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené