Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh muža, ktorý ostane uväznený na veľkom medzinárodnom letisku. Príbeh Viktora Navorského, ktorý prichádza do New Yorku a netuší, že kým bol na palube lietadla, v jeho krajine sa stal vojenský prevrat. S pasom, ktorý nemôže použiť, nesmie vstúpiť na územie USA a tak musí v tranzitnej časti Kennedyho letiska čakať, kým sa v jeho krajine skončí občianska vojna. Z dní sa stávajú týždne a z týždňov mesiace, počas ktorých Viktor pomaly objavuje labyrint terminálu - mikrosvet plný absurdít, ale aj romantiku, keď sa zoznámi s krásnou letuškou Ameliou... (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (831)

filmfanouch 

všetky recenzie používateľa

Dobrý film. Ale mohlo to být i lepší. Sledovat Victora Navorskyho baví a divák k němu i něco cítí. Pak se do toho ale zapojí Catherina Zeta-Jones a z krásného filmu o tom jak přežít na letišti se stává další nucená romance která v tom filmu musí být. Chápu že Victor někomu musel říct svůj příběh ale mohlo to jít i jinak. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Jsou to maličkosti, co činí tenhle film velkým a svým způsobem geniálním. Bohužel to se týká jen první poloviny. Jakmile se hlavní hrdina otrká, děj začníná být více americký a už tolik nebaví. Postava Viktora Navorského má určitě mnoho společného s Forrestem Gumpem. Jeho dobrosrdečnost a vynalézavost mě opravdu bavila. A vzhledem k tomu, v jaké se nachází situaci, je tu i pár rysů z Trosečníka. Ono ztroskotat na letišti není žádná sranda..tedy pokud tam neztroskotá Tom Hanks. 4* ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"AIRPORTS ARE TRICKY PLACES, MR. NAVORSKI." ---------- Ako zvyčajne, Steven k sebe dokáže zvolať neuveriteľný káder és. Filmársky progresívna štvorka - Kamiński, Williams, Hanks a Spielberg to poriadne rozkrútila, no vypadla z toho jedna veľká utópia. Viktorov takmer ročný pobyt na Kennedyho letisku je viac uveriteľnejší, ako správanie letiskového personálu a väčšiny postáv. O tých dvoch slabých(zbytočných) romantických zápletkách nehovoriac. Samozrejme je otázne, o čom inom by to nakoniec celé bolo, nemyslím si ale, že kreatívni borci za kamerou neboli schopní zbúchať niečo lepšie. I keď, to je otázne ešte viac, keď vezmeme do úvahy, aký mal koniec pôvodne byť. ()

Tsunami_X 

všetky recenzie používateľa

Sladkobolný kýč s odporně ukoktaným a špatně nalíčeným hlavním představitelem, ve kterém chce režisér rozvrhnout několik rovin, aby pak sám sobě podrazil nohy a rezignoval na něco tak neskutečně tupého, až přechází zrak. Ze sledu sitcomových a notně ubrečených scén se za jistých okolností dá poskládat celovečerní film, ovšem proč to má někdo jako Spielberg sakra zapotřebí? Další variaci na téma otec a syn bych možná ještě pochopil, bohužel přímočaré „poselství“ plné rádoby komických figurek mi uniká, stejně jako nulová a tak trochu žánrově povinná výplň většiny filmu. Vývoj psychologie postav neznámý – známý – oplakávaný a oslavovaný už raději nezmiňovat. Film, který si zaslouží smést ze stolu... ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica je fantastická. Roztomilý a kultivovaný epizódkový humor a ďalšia úchvatná (dovtedy nevidená) poloha majstrovského herectva Toma Hanksa vydávajú na jednoduchú, ale neodolateľnú oddychovku bez najmenšej chybky na kráse. Príchodom záporáka, lovestory a myšlienkovej roviny s plechovkou sa však táto krása vytráca a film skĺza do tuctového rodinného štandardu, pod akými bývajú obvykle podpísaní Chris Columbus a spol. Catch Me if You Can bol ucelenejší, presnejší a osobitejší. ()

Galéria (123)

Zaujímavosti (37)

  • V jedné ze scén je Viktor Navorski (Tom Hanks) ušpiněn od chipsů. V následujících scénách je však čistý a ani okolo něj není žádný nepořádek. (CrownThomas)

Súvisiace novinky

Spielberg a Hanks si našli nový projekt?

Spielberg a Hanks si našli nový projekt?

24.04.2014

Steven Spielberg stále neví, jaký bude jeho příští film. Před několika dny začal kroužit kolem historického dramatu The Kidnapping of Edgardo Mortara, teď ale jeho pozornost zaujal thriller z období… (viac)

Reklama

Reklama