Reklama

Reklama

Ronny Chieng: Speakeasy

(relácia)
všetky plagáty
Trailer
Stand-up / Komédia
USA, 2022, 60 min

Účinkujú:

Ronny Chieng

VOD (1)

Obsahy(1)

Ronny Chieng se v tomhle speciálu obuje do online kritiků, poděkuje nerdům, vyjádří rozpaky nad iracionálními skeptiky a poradí, jak vyléčit rasismus. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Devadesát Dva 

všetky recenzie používateľa

Ronny Chieng mě svou nemilosrdnou, asijskou, naštvanou kritikou západu a jeho myšlení opět dostal. Tentokrát se ale více zaměřil na "jak vyléčit rasismus" (popravdě ten test, co jede v tomhle standupu je něco) a pak druhou polovinu stráví tím, že se snaží okolo a okolo a okolo dávat příběhy, proč nesnáší UK ("That's United Kingdom, for Americans"), je to inteligentní člověk a baví mě, jak si je toho (všeho) vědom. Dává to člověku pocítit nejednu pravdu. Ten příběh o Rowanu Atkinsonovi, na který dává link v tomhle standupu, taky dobrý. Nízké hodnocení nechápu, tohle je áčkovej+ stand-up. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ronny je jeden z tých komikov, ktorý nechrlí jednu hlášku za druhou, ale zase dokáže veľmi trefne a nevulgárne vypointovať svoj vtip. Hoci pri niektorých je nábeh nie úplne priamo úmerný výsledku. V zásade to nie je top stand up, ale páčil sa mi o trošku viac, ako jeho predchádzajúci. Komorná atmosféra bola v tomto prípade fajn, lebo namiesto hurónskych smiechov a potleskov to malo v sebe väčší punc skutočnosti. Sebauvedomenie v tomto smere považujem za výhodu. Pre mňa obstojné a na nič sa hrajúce vystúpenie. ()

Reklama

Gienah 

všetky recenzie používateľa

Bolo tam pár zaujímavých hlášok, ale suma sumárum... meh. U prevažnej väčšiny vtipov v tejto šou mu trvalo pridlho, než ich vygradoval k pointe. ()

Reklama

Reklama