Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(viac)

Recenzie (47)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Jeden zo solídne dojebaných zombie filmov. Okrem tej grilovanéj krysy, ktorá začala hrýzť tu už všetko bolo a masky zombie, niektoré boli dokonalé, ale väčšinou mi nepripadali ako hrôzostrašné, ale len ako ľudia prezlečení za zombie, tým pádom je atmosféra v ťahu. Ako som pozeral tento film tak rozmýšľam, kde sa stratila akcia,a ked som sa konečne dočkal, a to ale až po necelej hodine a to si myslím, že je dosť neskoro. V tomto filme je nielenže veľa dialógov, ale hlavne nepodstatných veci a zombie sú až druhoradí. Ani s príbehom tento film neoslnil. A tí hlavní bojovníci v radoch zombie, čakal som, že v ich podaní uvidím nejaký masakrýk, ale ako začali tak po chvíli, aj skončili.Fakt by som chcel zožrať tvoj skurvený mozog,tento film si s dialógmi veľkú hlavu nerobí. U toho kto robil tento film, musel chýbať mozog. ()

Tygrys odpad!

všetky recenzie používateľa

Na tenhle snímek jsem byl zvědavý, Return of the Living Dead z roku 85 je pro mě klasikou, a takhle si představuji hororovou komedii. Ovšem RotLD 4 Necropolis bylo pro mě překvapení velmi nemilé. Ani jednou jsem se nezasmál, ani jednou nelekl. Nejhorší byly výkony všech herců vlastně neherců, v čele s Peterem Coyotem, který se jenom přiblble usmíval. Původně měl film režírovat někdo ze dvojice Tobe Hooper nebo Stuart Gordon, ani se nedivím, že si nenašli potřebný čas na natáčení a tak černý petr zůstal Ellorymu Elkayemovi. ()

Reklama

Jimmi 

všetky recenzie používateľa

Tak po dlhom case sme sa dockali dalsieho pokracovania tejto,podla mna, celkom vydarenej serie.Musim povedat ze na kvalitu prvych dvoch dielov urcite nema ale nieje to az taky trapas aky by sa asi dal cakat.Velmi mi to pripomynalo resident evil a myslim ze si z neho tvorcovia "prevzali' zopar napadov.Celkovo sa to dalo v pohode dopozerat a nechybali ani telefonujuci zombici ako to bolo v prvych dvoch dieloch. Moc mi vsak nesedela inteligencia jedneho zombiho ktory uplne v pohode konverzoval.Podla mna by uplne stacilo keby zombici hovorili iba povestne slovo z tejto serie a to BRAINS,BRAINS. Ako fanusik tejto serie hodnotim toto dielo 3mi hviezdami.Pre nefanusikov.....moje hodnotenie -1(hviezda):) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 1985 bol natočený jeden z najvýznamnejších amerických zombie horrorov "Return of the Living Dead". Stal sa kutovým filmom. O tri roky bola vyprodukovaná druhá časť. Bola to nie moc podarená zombie komédia. Päť rokov po nej prišiel Brian Yuzna s tretím pokračovaním, ktoré tiež za moc nestálo. Po dlhých trinástich rokoch opäť oživil túto sériu režisér Ellory Elkayem. V roku 2005 natočil ďalšie dve absolútne zbytočné pokračovania: "Return of the Living Dead 4 - Necropolis" a "Return of the Living Dead 5 - Rave to the Grave". ** ()

HellFire odpad!

všetky recenzie používateľa

Brrrrrrrrrrrr! Jaká to slátanina a přehlídka rádoby cool vypadajících zpomalených zábětů a rockové hudby. Snaží se mládenci a děvenky, ale vůbec jim to nejde. Kde se berou peníze na takové filmy? Docela fajn komedie. nejvíc se mi líbilo, jak střílela zombie z rotačáku a kulky se odrážely od dveří auta. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • V jedné ze scén řekne zombie do telefonu „Pošlete další stráže.“ Je to odkaz na první díl série Návrat oživlých mrtvol (1985), kdy zombie říká do vysílačky v sanitce „Poslěte víc policistů.“ (HellFire)

Reklama

Reklama