Reklama

Reklama

Neviditeľné zlo

  • Česko Neviditelné zlo (viac)
Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (228)

juta 

všetky recenzie používateľa

Spoiler uvnitř! Chvílema jsem se kapánek nudil, bylo to zřejmě tím, že jako další horor nepřináší nic nového, kromě teda zajimavého pádu s detaily na konci. Kdyby byl děj takto kreativní i v průběhu, tak by se zapsal do paměti rozhodně víc. Překvapilo mě, že nejotravnější člen bandy nakonec přežil, ti vždy zemřou mezi prvními. :-) ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý horor. Má dobrý príbeh o skupine neškodných mladých zločincov, ktorí dostanú za úlohu pomôcť s úpravou starého nefunkčného hotela, ale časom zistia, že sa v jeho tajných chodbách ukrýva veľmi nebezpečný brutálny vrah, s ktorým má dozorca sprevádzajúci mladých zločincov už svoje skúsenosti. Spracovanie je na tom dobre, film je dosť krátky, takže ani nemôže začať nudiť, po zaujímavom úvode už film zoznámi so všetkými postavami a priestormi hotela a po polhodine filmu sa už je stále na čo pozerať, pričom okrem likvidácie mladých sa dej ešte trochu venuje aj vrahovej minulosti. Hororových scén je tu plno a som s nimi spokojný. Fungujú ale samozrejme len v rámci svojho typu, o atmosféru a ani napätie tu moc nejde, hlavné slovo majú hlavne rôzne naháňačky a následné skrývačky pred vrahom a viacero slušných likvidácií s kvalitnými krvavými scénami za pomoci rôznych prostriedkov. Ani sa nedá vybrať to najlepšie, napichnutie na hák cez čelusť, pád na lane, alebo aj skvelá záverečná likvidácia, po tejto stránke sa tu je rozhodne na čo pozerať. Jedine to vydlabávanie očí hlavne kvôli svojej početnosti začne časom nudiť. Herecké obsadenie je obyčajným štandardom, hlavným kladom je bezpochyby výborný Glenn Jacobs, ktorý svojou postavou, aj výzorom na vraha tohto typu sedí dobre a mladíci vôbec nepôsobia dojmom nejakých zločincov, je to úplne bežná zostava typických vyvražďovačiek, ale aj tak sú tu len na to, aby mohli čo najzaujímavejšie umrieť a to si splnia. Réžia je bez väčších problémov, jedine mi vadí to občasné chaotické prestrihávanie, ktoré je už pomaly štandardom týchto moderných hororov tohto typu a technická stránka je na tom dobre. Ale nie som moc spokojný s prostredím filmu, film sa odohráva iba v interiéroch, ktoré navyše pôsobia až príliš stereotypným dojmom. Neviditeľné zlo nie je žiadny hororový klenot a to ani v tejto dobe, ale fanúšika tohto subžánru, v ktorom ide hlavne o vraha a jeho likvidácie s dostatkom krvi rozhodne nesklame. 72% ()

Reklama

oLí 

všetky recenzie používateľa

2/10 To byla sračka tyvoe ! Jak se režisér vyžíval v těch nechutných scénách bylo moc trapný. Samý přeháňky, do "napínavých" scén se člověk nevžije, protože se spíš směje, než že by se bál. Kane je sice řádnej butcher, rád bych viděl jeho duel s rusákem z RockenRolly. Obrázky ušly. Jinak bída neskutečná. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

(Původní hodnocení - 15.10. 2014 - 4*) Konečně jsem se po tak dlouhé době opět dostal k tomuto Hororu, zda ho přidat na profil do mého seznamu, k těm lepším a nezapomenutelným žánrovým kouskům. A určitě si to zaslouží. Protože i po těch více jak sedmi letech, jsem si pamatoval jednotlivé scény a i dnes se mi to líbilo, udrželo v napětí a některé smrti, jsou opravdu povedený. Na to, že režisér má na svém kontě většinou erotické a pornografické filmy, tak tohle se fakt povedlo. Jen škoda, že tu nahotu nepřenesl i sem - skupinka pěkných holek, společně v opuštěném hotelu s výtržníky, který mají za úkol ho uklidit a za odměnu se jim sníží doba trestu. Má to skvělou atmosféru, odsejpá to, povedné Gore a efetky a Glenn Jacobs alias KANE, se pro tuhle roli hodil víc, než kdokoliv jiný. Slušná pecka i na dnešní dobu a docela mi poslední dobou chybí tyhle brutální Horory, kde řádí a zabíjí nabouchanej psychopat. Původní hodnocení tedy určitě neměním. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (14)

  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)
  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)

Reklama

Reklama