Reklama

Reklama

Odmäk

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Štetín. Koniec zimy, začiatok jari. Na brehu Odry je nájdené telo mladej ženy. Vyšetrovanie vedie Zawieja, tridsaťročná policajtka, ktorá sa nikdy nevzdáva. Čoskoro sa ukáže, že nejde o obyčajnú vraždu, pretože žena krátko pred tragickou smrťou porodila. (HBO Max)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Odmäk (2022) 

Obcas to funguje, obcas je to hlupucke a naivne. Stereotyp vysetrovatelky je ako vystrihnuty z kvanta skandinavskych zalezitosti, ale krimi-pripad celkom ujde. Snazi sa to hrat i na emocnu rovinu, ale nie vzdy sa to dari. Taky priemer. 58% Ak nemate akurat co ine pozerat a zanrovky sa vam pacia, skuste....Trepa- kolega nezdolnej pani vysetrovatelky bol spravnak. ()

Episode 1 (2022) (E01) 

Zaujimavy kriminalny pripad a celkovo i otvarak, hoci linia je velmi podobna a jasne inspirovana tymi skandinavskymi. Moc toho neprekvapi a osoba vysetrovatelky s jej rodinnym zazemim uz vobec nie. Klise. Snad aspon pripad bude stat za to. Itie polske nadavky su nam "blizsie". :) Zatial priemer. ()

Episode 2 (2022) (E02) 

Zaujimave, ze tak ostrazita pani vysetrovatelka si nevsima dianie v "spataku". A zaver bol znacne zhaluzeny. S dietatom v aute by sa tak kto spraval....wtf? Opat slabsi priemer. Par arogantnych blbeckov z organizovaneho zlocinu uz len vitana odbocka. ()

Episode 3 (2022) (E03) 

Typek v kapuci zrejme pouziva "teleport", inak sa ten zaver moc vysvetlit neda. ()

Episode 4 (2022) (E04) 

Kolega Trepa je paradny lichotnik a vie to s detmi i s babkami. :) Zatial najlepsi diel serie, kedy trochu zaslapala i atmosfera a i krimi-pripad a zucastneni policajti nie su len krovie. Hoci "priblizenie" sa k pachatelovi bolo nieco, co v tychto filmoch prechadzame mavnutim rukou, ale v reale to tak nastastie nechodi. 60% ()

Episode 5 (2022) (E05) 

"....potrebuju ji, bude valcit s potvorami"..:) To su teda emocne "tornada"...prokurator ma asi take pravomoci v Polsku ako par vyvolenych u nas Slovensku. Trochu prepaleny priemer, hoci obcas tam zaslapala atmoska. Zaujimave ze dcerenka si to razuje napriec policajnou stanicou a x kolegov to ignoruje..wtf? ()

Episode 6 (2022) (E06) 

Ten naivny a hlupy uvod to uplne pototo...zaver sa uz predvidat dal. Priemer. ()

Reklama

Reklama