Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Polícia preveruje súvislosť prípadu s manželom obete Kosińskim a s jeho dlhmi a podnikaním. Pátranie po aute zavraždenej ženy pokračuje. Pietrzak sa rozhodne požiadať Radwana o pomoc pri riešení prípadu. (HBO Max)

Recenzie (6)

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že vykačka frčí jen na záchranné lince. Máme tu dalšího drsného policistu Radwana. V Polsku evidentně hra hodnej a zlej policajt nefrčí. A matka roku, která tahá do práce uprostřed noci pětiletý dítě a nechá ho někde na kraji lesa samotný v autě se slovy: Čuč na pohádku a nevylízej z auta! předváděla v té výslechové místnosti a v závěru v autě co? :) ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tých mladých a sebavedomých žien v policajnom zbore, ktorý tvoria výlučne rozvedený muži, prevažne alkoholici je tak veľa, že keby to tak bolo naozaj žiaden policajný zbor v žiadnej krajine už nefunguje pretože nikto kto má chuť založiť si rodinu by tam pravdepodobne pracovať nešiel. Je síce pekné ako hlavná hrdinka všetkých diriguje a jediná má super nápady a jediná ide po správnej stope ale vo vyšetrovacej miestnosti dáva podozrivému náznaky toho ako by sa mohol obhajovať bez toho aby to napadlo jeho samého. Asi mala pracovať ako advokátka a nie ako vyšetrovateľka :-D. Ale feminizmus v zbore je, aspoň že to nie je ešte aj lesbička a černoška. To Julie Lescautová bola feministkov a šéfkou polície 30 rokov predtým ako to liberálny hnoj napadlo drbať do každej kriminálky. Inak veľmi solídny príbeh. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No, nevím, ani druhá epizoda mě zatím příliš nepřesvědčila, spíš jsem byl trochu zklamaný. Příběh podle mě není vůbec špatný, ale tak úplně mi nevyhovuje styl, kterým ho polští filmaři pojali. Příliš mi nesedí ani vrchní inspektorka, která neustále disponuje výrazem: "Jsem děsně cool tvrďačka". A navzdory jejímu výrazu jí občas ujedou nervy, aniž by mi bylo jasné proč, takže mě začíná trochu otravovat. / Poučení: Neber si práci domů a potomky do práce. 3*- ()

tuctovychlap 

všetky recenzie používateľa

nezávideniahodné lovenie páchateľa zločinu, pričom čoraz viac sa mi zakráda do mysle, ako prežíva malá dcérka (takmer neustálu) neprítomnosť matky, zvýraznenú smrťou otca..odstrašujúci príklad, kedy mŕtvola má prednosť pred vzťahom k vlastnému dieťaťu..citové výbuchy pri podozrivých by inšpektorka mala skôr pretaviť do snahy tráviť čas s krpatou..no, čo už..scenár neojebeš..///v ďalších ohľadoch ale veľmi dobrá detektívka od severných susedov.. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama