Reklama

Reklama

Odmäk

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Štetín. Koniec zimy, začiatok jari. Na brehu Odry je nájdené telo mladej ženy. Vyšetrovanie vedie Zawieja, tridsaťročná policajtka, ktorá sa nikdy nevzdáva. Čoskoro sa ukáže, že nejde o obyčajnú vraždu, pretože žena krátko pred tragickou smrťou porodila. (HBO Max)

Recenzie používateľa drackula k tomuto seriálu (7)

Odmäk (2022) 

Možno to malo trochu pomalší rozbeh a niektoré momenty jemne postrádali logiku, ale celkový dojem je dobrý. Dokázalo to ísť pod kožu a dostatočne dobre to v druhej polovici gradovalo. Vyšetrovanie ako také bolo tiež zaujímavé. Zaujalo ma aj mesto Štetín. Viac takejto lokálnej produkcie! HBO Max ()

Episode 1 (2022) (E01) 

Základ pre dobrý seriál tu je, ale nejako tomu chýba dynamika a tempo. Uvidíme ako sa bude seriálu dariť v ďalších epizódach. 60% HBO Max ()

Episode 2 (2022) (E02) 

Stále mám pocit, že to trochu prešlapuje na mieste. Viac-menej stále rekapitulujeme zistené a nových smerov je minimum. Záverečná scéna vyzerá nádejne. 70% HBO Max ()

Episode 3 (2022) (E03) 

Páči sa mi ako seriál opakovane pracuje so strachom z očakávaného. Je tam to dieťa? Unesú ju? Príbeh graduje a konečne mám pocit, že ma seriál strhol na svoju stranu a že potrebujem vedieť ako to skončí. 80% HBO Max ()

Episode 4 (2022) (E04) 

Škoda drobných logických chýb, ale som ochotný ich odpustiť. Drží sa úroveň z predošlej epizódy, takže spokojnosť. Som zvedavý ako sa to rozmotá. 80% HBO Max ()

Episode 5 (2022) (E05) 

Vcelku zaujímavo to graduje a miestami do dokáže ísť poriadne pod kožu. Drobné nelogickosti dokážem odpustiť. Z výsluchu Kreutza mohli vyťažiť podstatne viac. 80% HBO Max ()

Episode 6 (2022) (E06) 

Pre dramatizáciu boli niektoré scény pravdepodobne úmyselne trochu nelogické, ale kašlať na to. Atmosféra bola dobrá a tak som ochotný to odpustiť. Záver uspokojivý a v istom momente predídateľný. 80% HBO Max ()

Reklama

Reklama