Reklama

Reklama

Odmäk

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Štetín. Koniec zimy, začiatok jari. Na brehu Odry je nájdené telo mladej ženy. Vyšetrovanie vedie Zawieja, tridsaťročná policajtka, ktorá sa nikdy nevzdáva. Čoskoro sa ukáže, že nejde o obyčajnú vraždu, pretože žena krátko pred tragickou smrťou porodila. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (55)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dobrá štetinská atmosféra, taká špinavá až severská. Veď to mesto je vlastne až hore pri mori a pritom patrilo v rokoch 1919-1956 Československu. Ale tá atmosféra je to najlepšie, čo mi kriminálka ponúkla. Vyšetrovateľka mi nejako liezla na nervy a celkovo mám už dosť tých odvážnych žien, čo samozrejme kašlú na mužov a oni silné všetko samy vyriešia. Táto tu dokonca kašľala aj na svoju malú dcéru, to správanie bolo miestami neúnosné. Celkovo materiál tak na jeden film a nie na seriál. A finále mi prišlo nevýrazné. ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Hrozná šaškárna. A jediným důvodem, kvůli kterému jsem to celé dokoukal byla samozřejmě a proč to nepřiznat Katarzyna Wajda . Velmi půvabná a navíc velice vhodně typově obsazená. Kvůli ni jsem chvíli uvažoval i o třech hvězdách, ale pak přišel závěrečný, naprosto přelácaný díl, plný klišé a nelogických momentů a střelil tenhle z počátku solidní seriál do jediné zdravé nohy, co mu ještě zbyla. Takže za dva, víc bohužel ani ránu. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Obcas to funguje, obcas je to hlupucke a naivne. Stereotyp vysetrovatelky je ako vystrihnuty z kvanta skandinavskych zalezitosti, ale krimi-pripad celkom ujde. Snazi sa to hrat i na emocnu rovinu, ale nie vzdy sa to dari. Taky priemer. 58% Ak nemate akurat co ine pozerat a zanrovky sa vam pacia, skuste....Trepa- kolega nezdolnej pani vysetrovatelky bol spravnak. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

[65%] Atmosféru to určitě mělo výraznou, ale takovou temnou, tíživou, smutnou a po 4 dílu už mi to přišlo takové ohrané. Pátý díl mi přišel nejlepší, navnadil mě na finální šestý, který mě až tak neuchvátil. Takže to moc okecávat nebudu; na polský počin to nebylo marné, ale asi bych z tohoto udělal plnohodnotný dvouhodinový film, než to rozvést do 6 epizod, které mi dějově moc nepřišly zajímavé. Postavy byly celkem v pohodě, stejně tak hudba. No, na 1 vidění to nebylo nejhorší, ale víckrát už asi ne. ()

Daddko 

všetky recenzie používateľa

Nie je to zlé, len sa to zle pozerá keď do krimi filmu sú vtiahnuté malé, bezbranné deti. A  otázka, má sa  matka malého dieťaťa,  ktorá už nemá manžela pokračovať v profesii kriminalistky v prvej línii alebo zmeniť a venovať sa predovšetkým tomu najcennejšiemu čo má - dieťaťu ?  Ako je to vo filme sa mi nepáči, dal som najprv  4* po tejto úvahe som zmenil  na 2*. ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (2)

  • Seriál se převážně natáčel v severozápadním Polsku ve městě Štětín, které se nachází u hranic s Německem. (Trajektt)
  • Na konci časti pred vstupom Trepu do kancelárie, v ktorej spia pritúlená Zawieja a Radwan, jasne vidieť v pravej časti obrazovky v kancelárii (prípadne odraze) osobu zo štábu, ale akonáhle príde Trepa už do miestnosti, tá osoba tam nie je. (Stillborn83)

Reklama

Reklama