Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiálny text distribútora)

Zaujímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Obdobie natáčania trvalo od 5. mája do 30. júna 1998. (Arsenal83)
  • Ryan Phillippe nepovedal filmárom, že si zafarbí vlasy na modro. Prvýkrát sa o tom dozvedeli, keď sa v deň natáčania objavil na natáčaní s vlasmi inej farby. Väčšina hercov a štábu bola zaskočená, no spisovateľovi a režisérovi Willardovi Carrollovi sa to páčilo. Zhodou okolností si Angelina Jolie v ten istý deň tiež zafarbila vlasy. (Arsenal83)
  • Sean Connery sa vyjadril, že nízka gáža 50 000 dolárov mu vôbec nevadila, pretože si konečne chcel hrať postavu v jeho veku vo vzťahu s niekým v jeho veku. Len dva roky predtým zarobil len na hlavnej postave vo filme Skala (1996) 14 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Režisér Willard Carroll pochválil Seana Conneryho za jeho skromný prístup na placi: "So štábom spolupracoval úplne demokraticky. Správal sa ako najveľkorysejší herec, hoci je to nadživotná hviezda. Išiel príkladom a ostatní ho nasledovali." (Arsenal83)
  • Podľa režiséra Willarda Carrolla bol film natočený s nízkym rozpočtom "len" 14 miliónov dolárov, keďže aj hviezdni herci pod vedením súhlasili s prácou za 50 000 dolárov každý. (Arsenal83)
  • Původně se film měl jmenovat Dancing About Architecture (Tanec na architekturu). Poté se název změnil, ale tato vazba ve filmu zůstala ve větě "Talking about music is like dancing about architecture (Mluvit o muzice je jako tancovat na architekturu)." (viperblade)

Reklama

Reklama