Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (119)

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Najvacsim problemom Metal Lords je za mna jeho az absurdna sablonovitost, ktora jednoducho vo filmoch v dnesnej dobe nema co robit. Neviem, ci je to podcenenim publika, alebo Netflix ako uz viac krat pri povodnej tvorbe uplne serie na akekolvek vymykanie sa "normalu" a snahe priniest nieco nove. Nehovorim, ze klasicky metalovy podmaz (Metallica, Motorhead, Judas Priest, ...) nema miesto aj v 21.stroroci, ma, ale predsa len trosku odvahy aj pri pouzivani hudby, o ktorej film chce byt,  by bolo na mieste. Takto je Metal Lords nezazivnou jednohudbkou s dobrou hudbou, asi dvoma dobrymi vtipmi, ktora dobre odsypa, ale po ktorej nezostane nic...skoda. 2,5/5 ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa popisu to vyznievalo úplne triviálne, dokonca by som povedal, že prvoplánovo. Ale napokon to bolo veľmi milé prekvapenie! Sympatická trojica podivínov a školských outsiderov ma úplne bavila, od začiatku až do samého konca. Dej síce nebol nijako obzvlášť pozoruhodný, ale celé to dopredu ťahala najmä trojica hlavných postáv a ich svojské a trefné dialógy plné sarkazmu a irónie. Metal síce nemusím, ale v tomto podaní ma celkom bavil. Takže "lordom" dám rád pokojne 4*! ()

Reklama

ondraondra 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně to není další kultovní rocková komedie jako třeba Škola ro(c)ku nebo The Pick of Destiny, ale určitě to není špatný film. Dokonce bych řekl, že je lehce nadprůměrný, akorát takový nemastný, neslaný a dost klišovitý. Postava Kevina je fajn, ale Hunter mě během celého filmu neuvěřitelně sral a přišel mi extrémně nesympatický. Každopádně hudba je dost super, hlavně u finálního souboje kapel. Je to prostě fajn oddychovka od Netflixu, která se ani nesnaží být něco víc. 6/10. ()

Attta 

všetky recenzie používateľa

Jako nebylo to vůbec špatný, ale ty hlavní hrdiny mohli udělat méně pozérský. Přece jen rozmazlený děcko s hellcatem a bohatým fotříkem co mu je schopnej nakoupit v guitarcentru Marshally za desetitisíce dolarů uplně tak k metalu nepatří! Krom tohodle je to ale jinak plnohodnotná oddychovka s tím že mě film dokázal vrátit o 14 let zpět, kdy jsem měl vlastní kapelu a byl jsem 100% pure metalhead - takže za mě dobrý! ()

Stillborn83 

všetky recenzie používateľa

Ako metalového fanúšika ma potešil ďalší film o našej milovanej muzike. Síce je plný klišé a je najmä pre tínedžerov, ale je to oddychovka an jedenkrát. Musím však upozorniť, že od komédie to má ďaleko. Je to skôr hudobno-romantický film. A hudba vo filme znie veruže parádna. Martell je dobrý herec, ale až tak som mu ten metal neveril. Potešilo, že sa vo filme mihli skutočné hudobné hviezdy Scott Ian (Anthrax), Tom Morello (Rage Against the Machine, Audioslave), Kirk Hammett (Metallica) a Rob Halford (Judas Priest). Ak sa bavíme o filmoch o metale, oveľa viac ma bavil Hevi Reissu a topka za mňa bol islandský Málmhaus aka Hlava plná metalu. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (6)

  • Vo filme spomenú v škole, že Emily (Isis Hainsworth) je niekde z Veľkej Británie alebo Škótska. Keď sa jej domov príde Hunter ospravedlniť a požiadať ju, či by sa nepridala do kapely, na dome jej rodiny je zavesená škótska vlajka. Predstaviteľka Emily - Isis Hainsworth je v skutočnosti zo Škótska, pochádza z Edinburghu. (Stillborn83)

Súvisiace novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (viac)

Reklama

Reklama