Reklama

Reklama

Soft & Quiet

Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film sa odohráva v reálnom čase. Sleduje partiu žien, ktorá sa vo voľnom čase stretáva a diskutuje o témach, ktoré sú na verejnosti tabu. Pri návšteve obchodu zažijú nepríjemnú udalosť, ktorá navždy zmení ich životy. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (15)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie medzi "odpadom" a "päticou", snáď nikdy nebalansovalo na tak tenkej hrane, pričom pri tejto myšlienkovej sračke šírenia (polo)právd, pochopím akýkoľvek názor v hodnotení. Režisérka si pri svojom debute berie do papule tému, ktorá nie je až takým tabu, ako sa môže zdať, no zároveň je podaná tak absurdným spôsobom v kabáte rôznych subžánrov, že človek vlastne ani nevie, či to má brať celé vážne. Kadejaké emócie sa človeku honia hlavou, no ten najvýstižnejší dojem, ktorý v človeku tento film zanecháva, je zrejme nedokonalé zachytenie niečoho, čo si zaslúži ďaleko väčšiu pozornosť, no najmä obavy. A dajte do piče ten žáner "mysteriózny".  ()

PeterFLJilek 

všetky recenzie používateľa

Film presne o osôbkach, ktoré na tomto webe často v komentároch vyjadrujú svoju nenávisť k ľuďom inej farby pleti alebo rodovo-sexuálnej identity. Ani sa však veľmi nečudujem, veď ide o česko-slovenskú platformu... Ale bolo by na čase, aby ČSFD začalo väčšmi kontrolovať xenofóbne drísty, ktoré sa tu zamieňajú za divácke hodnotenia. Mimochodom, tento režisérsky debut je veľmi vydarený a trefný – formou i témou. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Úvodné posedenie usmievavých paničiek v strednom veku sa mi zdalo mierne divné a znepokojivé. A keď som zazrel názov spolku, tak mi hneď všetko docvaklo. Rozpočet nebol ani milión a na filme to poznať. Avšak i napriek poloamatérskemu spracovaniu ma Soft Quiet znepokojil viac než väčšina hororov za milióny. Tématika filmu je totiž zásahom do čierneho a reálne ukazuje čo sa môže stať, keď sa zíde skupinka FB šíriteľov nenávisti a odborníkov na všetko, začnú sa vzájomne utvrdzovať vo svojich chorých názoroch a všetko vygraduje keď prejdú od slov k činom. Vyhováranie sa, zvaľovanie viny, neochota prijať zodpovednosť za svoje činy a spackaný život, nájdenie vinníka... Z hercov vyčnieva (a to nie len svojim vzhľadom) Olivia Luccardi u ostatných je to zmes slabších a lepších výkonov, ale keďže tipujem že väčšina sú amatéri, tak som nemal problém tento fakt prepáčiť. Celkovo som rád, že Jason Blum podporil i takýto low budget projekt. Aj keď mám kvôli nemu o niečo nekľudnejší spánok. 70% ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Odporný film o odporných lidech. Intenzivní, ale na žádné úrovni příjemný zážitek, vlastně si ani nepamatuju, kdy naposled jsem měl z filmu tak hnusný pocit. Určitě to nikdy nechci vidět znova. Tohle real-time dobrodružství se "slušnými lidmi" je zkrátka moc reálné, dejte mi moje démony, duchy a vlkodlaky. Každopádně řada uživatelů se v tom asi pozná, heh. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z filmov natočených na jednu klapku. Partička rasistických frustrovaných kačíc si zmyslí, že ide terorizovať latinoameričanky, či kto to vlastne bol. Mimochodom Luccardi tiež nevyzerá ako prototyp árijskej rasy. Dej jednoduchý, no pracuje so všetkými emóciami, a udrží napätie od začiatku do konca. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené