Reklama

Reklama

Soft & Quiet

Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film sa odohráva v reálnom čase. Sleduje partiu žien, ktorá sa vo voľnom čase stretáva a diskutuje o témach, ktoré sú na verejnosti tabu. Pri návšteve obchodu zažijú nepríjemnú udalosť, ktorá navždy zmení ich životy. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (15)

PeterFLJilek 

všetky recenzie používateľa

Film presne o osôbkach, ktoré na tomto webe často v komentároch vyjadrujú svoju nenávisť k ľuďom inej farby pleti alebo rodovo-sexuálnej identity. Ani sa však veľmi nečudujem, veď ide o česko-slovenskú platformu... Ale bolo by na čase, aby ČSFD začalo väčšmi kontrolovať xenofóbne drísty, ktoré sa tu zamieňajú za divácke hodnotenia. Mimochodom, tento režisérsky debut je veľmi vydarený a trefný – formou i témou. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Dcery pro árijskou jednotu nejdřív uskuteční komorní konferenci ve Wannsee se zákusky a kávou v termosce, aby pak nabuzené překročily červenou čáru a prokázaly, že obsah těchto hlav mód Soft & Quiet nedovoluje.. Čtyři natáčecí pokusy zrodily znepokojivou historku, ve které se frustrace překlápí v zoufalství, nenávist ve strach a sebevědomé vůdcovství v submisivní podlehnutí křiku. Poslední sekundy potvrdily předchozí náznaky a já věřím, že v nápravném zařízení si už dobře rostená Kolumbijka s knírkem Johna Leguizama chystá kořenovou zeleninu.. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Na to, ze tento film je rezisersky a zaroven scenaristicky prvy "dlhy" film Beth de Araujo (podla IMDB uz ma za sebou par "kratasov"), vyjadrujem uznanie pred paradnym snimkom o Female White Supremacy. Vykreslila spolok zien a charakterov, kde by som so ziadnou nechcel ani len prehodit par viet. :) Rozhovory a prezentovane nazory boli obcas az mrazive. Ako to nakoniec eskalovalo, bolo uz poriadne popustenie uzdy fantazii, ale rozhodne to malo atmosferu a clovek uz len cakal, co sa este zomelie a nemal cas sa nadychnut. Ked vnimate tie naznaky, reci, alkohol, zbran, presvedcenie, nenavist, vazenie, tak viete, ze sa k "niecomu chysta". Inak, samozrejme ze zavisi od situacie, ale, damy, pouzit na svojho chlapa frazu, "bud chlap" a hecovat v nespravnu chvilu, sa nemusi vzdy vyplatit.  Pre zaujimavost, jednou z inspiracii Beth de Araújo pre vznik tohoto filmu bola i nedavna udalost, ked beloska, Amy Cooper, zavolala policiu v Central Parku na cernocha, kde klamala, ze ju mal ohrozovat, hoci len pozoroval vtactvo. Zaujimala by ma miera tych nizkych hodnoteni, ktore su tomuto filmu udelene z dovodu stotoznenia sa s nazormi prezetovanymi hereckami v tom filme. Zaujimavy a originalny kusok. Odporucam. 65% Nie vsak uplne "horor". ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Úvodné posedenie usmievavých paničiek v strednom veku sa mi zdalo mierne divné a znepokojivé. A keď som zazrel názov spolku, tak mi hneď všetko docvaklo. Rozpočet nebol ani milión a na filme to poznať. Avšak i napriek poloamatérskemu spracovaniu ma Soft Quiet znepokojil viac než väčšina hororov za milióny. Tématika filmu je totiž zásahom do čierneho a reálne ukazuje čo sa môže stať, keď sa zíde skupinka FB šíriteľov nenávisti a odborníkov na všetko, začnú sa vzájomne utvrdzovať vo svojich chorých názoroch a všetko vygraduje keď prejdú od slov k činom. Vyhováranie sa, zvaľovanie viny, neochota prijať zodpovednosť za svoje činy a spackaný život, nájdenie vinníka... Z hercov vyčnieva (a to nie len svojim vzhľadom) Olivia Luccardi u ostatných je to zmes slabších a lepších výkonov, ale keďže tipujem že väčšina sú amatéri, tak som nemal problém tento fakt prepáčiť. Celkovo som rád, že Jason Blum podporil i takýto low budget projekt. Aj keď mám kvôli nemu o niečo nekľudnejší spánok. 70% ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z filmov natočených na jednu klapku. Partička rasistických frustrovaných kačíc si zmyslí, že ide terorizovať latinoameričanky, či kto to vlastne bol. Mimochodom Luccardi tiež nevyzerá ako prototyp árijskej rasy. Dej jednoduchý, no pracuje so všetkými emóciami, a udrží napätie od začiatku do konca. ()

Reklama

Reklama