Reklama

Reklama

House of Darkness

Trailer 1

Obsahy(1)

Po noci strávenej v podniku zavolá Mina (Kate Bosworth) do svojho domu muža, ktorého tam stretla. Dom ale ukrýva temné tajomstvá, ktoré čoskoro vyplávajú na povrch. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (6)

domirovec odpad!

všetky recenzie používateľa

Žádnej horor, nýbrž EXTRA NUDNÁ kecanice, která dřív unudí k smrti pitomými a jednoduše strašně nezajímavými dialogy, než na diváka hodí nějakou první děsivou scénu. Ach jo. Divák, který se však alespoň trochu vyzná v hororech a filmech obecně, tak sám pozná, že už název toho filmu je těžká bída. ()

majo0007 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ultra meganudná vykecávačka o nadržanom rande (preboha, keby to bola aspoň intelektuálna hádanka z nouvelle vague, či si vrzne, alebo nie... ale nie, SPOILER: nevrzne). Počas celého filmu zívajúci Justin Long po chvíli aj vás donúti otvárať ústa (sorry, nie od úžasu) k spánku. Záverečná 3min! upírčina vám preto bude pripadať ako zlý sen. ()

Reklama

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Long tam celej film žvaňí s nějakýma mindama a pak ho snědí. Paráda. Kdyby ty holky aspon byly pěkný, možná bych se i bavil o procento víc, ale k čemu tohle je, je mi fakt záhadou. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po noci strávenej v podniku zavolá Mina do svojho domu muža, ktorého tam stretla. Dom ale ukrýva temné tajomstvá, ktoré čoskoro vyplávajú na povrch. - Od filmu s tak generickým názvom sa nedá čakať vela. Celý čas som chcel dať odpad, pretože 90% filmu je tupá konverzačka, ktorá sa len točí v kruhu a občas sa tam (ne)očakávane objaví ďalšia nezmyselná postava. Justin Long si po creeperovi čo ňuchá slipy a prerobení na mroža pripíše do filmografie ďalšiu kardinálnu kokotinu. Záver do vytiahol na jednu velmi slabú hviezdu, ale už si ani nespomeniem, kedy som naposledy videl niečo tak zlé bez toho, aby to malo nálepku štúdia Syfy. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak to bolo peklo. Pekelná nuda. Dopredu som nič netušil a pustil som si to len kvôli môjmu obľúbencovi Justinovi Longovi. Po pol hodine som nadobudol dojem, že to asi točil nejaký začínajúci a nie dvakrát talentovaný rejža za pár stoviek dolárov, keďže sa to celý čas odohráva v jednom dome, kde sa rozpráva pár postáv. Šokujúci omyl. Celý film je nekonečným 80 minútovým čakaním na pointu, ktorú divák odhadne po pár minútach. Naviac vyplnených neskutočne trápnymi dialógmi. A trocha krvi na záver to už nezachráni. Možno ako dvadsaťminútovka v nejakom hororovom poviedkovom filme by to obstálo ako ten slabší príbeh, ale tá hodina a pol bola nekonečná. 0/10. ()

Galéria (41)

Reklama

Reklama