Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • Česko Pozvánka do pekla (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti svojej matky, a bez ďalších žijúcich príbuzných, sa Evie rozhodne podstúpiť test DNA. Objaví tak strateného bratranca, o ktorého existencii doteraz nevedela. Na pozvanie od svojej znovunájdenej rodiny sa ocitne na honosnej svadbe na anglickom vidieku, zvádzaná príťažlivým aristokratom. Postupne však odhalí zvrátené tajomstvá a choré úmysly skrývajúce sa za prehnanou štedrosťou svojich „najbližších“. Rodinná idylka sa tak čoskoro zmení na hrôzostrašnú nočnú moru a boj o prežitie. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (115)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Neurážející neobjevný upírský horor má velice pěkný vizuál a rychle uteče. Evie je poněkud naivní, ale její touze po rodině se nelze divit. Gotický úvod navnadí, další vývoj po příjezdu na panství se dá už vcelku odhadnout stejně, jako tomu bylo u Krvavé nevěsty, s níž tu určitá podobnost je. Nikoliv však v hlavním motivu, ten je zcela jiný. Popravdě Walter byl ještě naivnější a hlavně nesmírně pyšný a namyšlený, protože jinak by přeci musel Evii dokázat zpracovat. I když dojde na utrženou hlavu, useknutou ruku a pěkné servírování nápoje, gore zůstává umírněné. Úplně stejné je to s nahotou, která se zejména v lázních nabízela. Úplně jsem viděl, co by s ní dokázal třeba Tinto Brass. Noční můry a pobíhání nočním sídlem pak dají vzpomenout na Herzovu Pannu a netvora, která přeci jen byla o něco temnější. Protože se na trailery nedívám, nečekal jsem nic konkrétního, tudíž za mne spokojenost. Nathalii to v rudých šatech velmi slušelo! ()

Faustka 

všetky recenzie používateľa

Náctiletá hýkající twilightová fanynka by to možná ocenila víc. Co nabídl The Invitation mně? Anglický venkov a starodávné sídlo, i když jsem čekala víc ponurosti. Starodávný rodinný klan, zastoupený hlavně muži stejných zálib a různých charakterů. Vyčníval hlavně hezounský (pro mě spíš odpuzující) upírský metrosexuál. A protože po těch staletích potřebovali očistit zdegenerovanou krev, povolali čokoládovou krásku (ta čůža byla dost otravná a nesympatická) až z daleké Ameriky. Takže když to celé zhodnotím, jediné co mě probralo z letargie (kromě cenících špičáků mého trpícího manžela) byl ťuhýk snažící se zapojit do dění. Což mu buď přičteno k dobru u nebeské brány. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Najprv to začalo nádherne goticky a malo to niekoľko prvkov, ktoré mam na týchto filmoch rad a to hlavne ponurosť, len škoda, že tej nebolo viacej. Najprv sa mi zdalo, že pozerám krvavú nevestu 2, keďže sa napadne dej filmu podobal práve na krvavú nevestu. Ale to boli hlavne začiatky, potom si už ide svojou cestou i keď som tam spozoroval jednu či dve sceny pripomínajúcu scénam vo voskovom múzeu, čo bola asi len náhoda. Tak po technickej stránke je celkom slušný a aj po tej hereckej. Horšie je to už s gore stránkou, tá bola pomerne slabá a čo sa týka predvídateľnosti, tej je tu neúrekom. Dá sa povedať, že nič nove tu nie je, práve na opak, všetko je tu stokrát recyklované a tak aspoň pre mna to je nielen predvídateľné, ale hlavne nezaujímavé. Film ma určite neurazil, ale ani nenadchol, lebo nemal kvôli čomu. Slabé 3*. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Remake “Svadby upírov” z 93 (robím si piču) je síce po vizuálnej stránke lepšie spracovanou zábavou, no taktiež treba dodať, že nie je nijak prevratnou záležitosťou, ktorá by v rámci žánru ponúkla mimoriadny hororový zážitok. Nejaké gore sa objaví, nejaká krv potečie, no všetkého je ako si poskromne. Akceptovateľný priemer aj vďaka kulisám .. ()

dom156 

všetky recenzie používateľa

Zase jsem viděl vyhozené prachy od tvůrců. Půlku stopáže se snaží vykreslit romantické drama s hororovými prvky a pak to zaplácnou klasickým stupidním zakončením. Ještě navrh přidají poslední tak 3 scény, které jsou již úplně vytržené z kontextu a jen jsem nevěřícně civěl na plátno (ano, šel jsem na to do kina...). Casting na výběr hlavní herečky byl mimo, ta osoba hrát moc neumí a charisma také postrádá. Odcházím z kina mírně rozladěn a s nedoporučením pro shlédnutí této patlaniny. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (9)

  • Draculovo meno je v stredovekej rumunčine genitívom slova "Dracul", čo znamená "syn draka". Keď Evie (Nathalie Emmanuel) prvýkrát vstúpi do Nového Carfaxu, vo foyeri je socha draka bojujúceho s niekým, kto vyzerá ako turecký vojak, čo je zjavná narážka na skutočného majiteľa panstva. (molcan2)
  • Walterovo (Thomas Doherty) priezvisko "De Ville" je slovná hračka na "devil". V modernej rumunčine je anglický preklad "Dracul" "diabol", čo ďalej naznačuje jeho skutočnú identitu ako Draculu. (molcan2)
  • V rozhovore pre Bloody Disgusting režisérka Jessica M. Thompson prezradila, že po uvedení filmu v kinách bude na VOD a streamingu zverejnený alternatívny zostrih s označením R. V druhej verzii je pridaných viac gore, násilia a nahoty, ktoré boli z kinoverzie odstránené kvôli ratingu PG-13. (molcan2)

Reklama

Reklama