Reklama

Reklama

Vtáci sťahováci

  • Česko Ptáci stěhováci (viac)
Trailer 17

Pokiaľ nevystrčíte päty z domu, nič sa vám nestane. To je v skratke životná filozofia kačacieho otca Mallarda, ktorý svoju manželku Pam a ich dve deti neustále presviedča o prednostiach ich domáceho rybníka, za ktorým sa nachádza len divočina a nebezpečenstvo. Pam je však unavená z jednotvárneho života a želá si, aby jej dospievajúci syn Dax a dcéra Gwen zažili, to po čom ona sama túži. Pozrieť sa do sveta a zažiť neobyčajné putovanie po nádherných miestach. Po tom, čo na ich rybníku pristane sťahovavá kačacia rodinka s napínavým príbehom o ďalekých miestach, padne rozhodnutie. Napriek otcovým protestom sa celá rodina vydá z idylického amerického vidieka na exotickú Jamajku! Znie to skvelo, pokiaľ by však hneď na začiatku cesty neurobili kačací hrdinovia zásadnú chybu. Vybrali sa opačným smerom. A tak ich krídla zanesú do džungle mesta, ktoré nikdy nespí, New Yorku. Tu ich samozrejme čakajú dobrodružstvá na každom kroku, vrátane tých, ktoré by si najradšej odopreli (napríklad nedobrovoľná návšteva kuchyne reštaurácie, kde je vyhláseným jedlom kačica na pomarančoch). Keď ste zohratá rodina, ktorá za každých okolností ťahá za jeden povraz, máte šancu zvládnuť nástrahy najväčšieho mesta. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 17

Recenzie (59)

GavlaDan 

všetky recenzie používateľa

Studio Ilumination se poslední dobou dostává animačně na samotný vrchol. Posledně tu byl technicky dokonalý Mario a teď jsou tu Ptáci stěhováci. Animák má nádherné někdy až pastelové barvičky. A i když jsem rád za všechny ty nové styly typu Spider-Verse, tak jsem strašně rád, že tu máme stále tu „klasickou“ 3D animaci. Nicméně, animace je asi jediné velké pozitivum, které jsem k tomu filmu schopen říct. Příběh není nějak moc originální a ani nějaké větší poselství to taky nenese. Jasně, jasně… pořád je to animák primárně pro děcka, ale třeba Pixar dokáže témata rozvrstvit mnohem lépe, takže se u filmu baví jak děti, tak i dospělí. Zde je to spíš pro ty děti. 6/10 ()

Marius_ss 

všetky recenzie používateľa

Nič výnimočne, či originálne, ale zato vcelku vydarené animované dobrodružstvo pre celú rodinu, ktoré miestami aj pobaví. Bez politiky, či iných otravných výplní, ktorými nás zásobuje jedna nemenovaná hollywoodska spoločnosť. Príbeh - 3,5/5. Postavy - 3,75/5. Zábava - 3,5/5. Hudba - 2,5/5. Vizuálne efekty - 3,5/5. Atmosféra - 3/5. Celkovo -  3,5/5 ()

Reklama

fuxoft 

všetky recenzie používateľa

Šel jsem na to, protože jsem "někde" slyšel, že to je docela originální a nápadité. Ale to byla lež. Je to další naprosto nezajímavá blbůstka výhradně pro děti, zaměnitelná s jakýmkoliv CGI seriálem na Netflixu nebo YouTube. Tedy, tenhle film má lepší animaci a hudbu, ale to je asi dětem úplně jedno a dospělí nemají žádný důvod to vidět. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Slabý a krátký animák, který nebude moct v žádném případě konkurovat v oblíbenosti Mimoňům, se kterými studio kdysi trefilo jackpot. Přišlo mě, že se studio za každou cenu potřebovalo natočit i něco jiného než Padouchovský film, s Ptáky to ale neklaplo. Postavy nejsou ničím zajímavé a kačeny se nebudou ani dobře prodávat. Navíc nedávno vznikl dost podobný Slepičí úlet 2. 50% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom čase konečne animák, ktorý ma bavil. Bavilo ma to svojím príbehom, svojou animaciou, postavami, či vtipom. Korunku vtákom sťahovákom nasádza John Powell (Ako vycvičiť draka, Doba Ľadová 4, Kung-Fu Panda) a jeho skvelá hudba, animáky mu skratka sedia. Obľúbený soundtrack: Migration End Titles. 80% - 4* ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama