Reklama

Reklama

Súkromné očko

  • Česko Městský lovec (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

choze 

všetky recenzie používateľa

Šílenost, kterou jsem nerozdýchal, protože na mě byla přece jen moc infantilní a dementní. Jackie se také k hotovému filmu neznal a v tisku napadl jeho režiséra Jing Wonga, který kontroval tím, že Jackieho zkarikoval ve svém následujícím filmu VELKÉ RIZIKO s Jetem Li. Extrémně trapný groteskový humor (strašlivé přehrávání, neustálé pády ze stoje na záda) jen stěží vyvažují souboje nahuštěné do druhé a třetí třetiny filmu, ze kterých zaujme především ten s Bruce Leem a ten "videoherní". Jednu hvězdu dávám hlavně za hezká děvčata. ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Tak opět jeden akční kousek, přesycený asijským humorem, který funguje velmi málo a spíš je otravný. Do toho otřesná zápletka, která je tak krkolomná po všech stránkách, až z toho vzniká jakýsi groteskní guláš. Už jsem si na to zvykl, ale vždy to vytáhla skvělá akce, která celkový dojem pozvedla. Bohužel zde je pouze potenciál, i v podobě dobrých záporáků, ale zůstává absolutně nevyužit. Parodii tvůrci přenáší i do soubojů a tím akce hodně trpí......4/10 ()

Reklama

Stejšn

všetky recenzie používateľa

WTFOMG! To byl teda maximální úlet! A nedá se to hodnotit - buď bych musel dát jednu, nebo čtyři hvězdičky. Nedám radši nic. A scéna ze Streetfightera - no to jsem teda nežral :) PS: naprosto nechápu komentáře typu "to nemohlo být myšlené vážně". To NEBYLO myšlené vážně, vážení intelektuálové, to je KOMEDIE, víme? ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Najblaznivejsia Chanovka ktorou sa Jackie snazil dobit Japonsky trh. Bud ju budete milovat alebo nenavidiet. V Cineme dostala 0% hehe. Jackie tento film nema rad a ani kdejaky Japonec ho nerozchodi (zdravim Yoshiho). Ja sa nastastie u tohto filmu bavim od zaciatku do konca. Je to totalne sialene a absurdne jak z nejakej kreslenej grotesky. Jackie tu hra detektiva, ktory ma najst dceru jedneho bohaca, ale namiesto nej sa cely film neuspesne snazi najst nejake jedlo. Film s odohrava na lodi, ktoru prepadnu kvôli prachom teroristi, takze to trochu pripomina DIe Hard koncept, ale prevedenie je fakt niekde inde. Jedna absurdna scena strieda druhu. Hemzi sa to tu aj mnozstvom peknych zien a sexualnych narazok. Aj bitky su podane odlahcene, takze aj ked sa sem tam najde nejaky narocnejsi kaskadersky kusok, tak to pôsobi tak obycajne. Väcsinou su aj bitky na Jackieho netypicky predratovane a pretrikovane. Ale k vyzneniu filmu to sedi. Napriklad pri scene ked sa paroduje Street Figher. Z bitiek ma najviac rozosmiala vypomoc Bruca Lee pri Jackieho suboji z dvoma vysokymi cernochmi. Celkom solidne sa stihne predviest aj Gary Daniels, ktory Jackiemu slusne sekunduje aj v rôznych komickych grimasach. Najpôsobivejsia a akotak tradicna bitka je finalny duel s Richardom Nortonom. Aspon ta by mala uspokojit fanusikov normalnych bitiek. Takze ja som sa znova poriadne zasmial a film odporucam kazdemu, komu nevadi absurdny styl humoru. Za skusku to stoji. A ak vam to sadne, tak skuste snad este sialenejsi Wong Jingov film z rovnakeho roku Future Cops. 10/10. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to veľmi dobrá akčná bláznivá komédia s Jackie Chanom, ktorá patrí medzi jeho lepšie filmy. Má dosť dobrý príbeh o súkromnom detektívovi, ktorý prijme ponuku vplyvného muža nájsť a priviezť späť jeho dcéru na úteku, pričom pri jej prenasledovaní sa dostane až na výletnú loď, no práve tú obsadia teroristi. A tak spolu s novými priateľmi musí zachrániť celú situáciu a navyše musí odolať pôvabu svojej asistentky, keďže jej otcovi sľúbil, že sa jej ani nedotkne. So spracovaním som nadmieru spokojný, zápletka na prvý pohľad síce pripomína niekoľko žánrových klasík, ale v tomto prípade sa tvorcovia aj tak vybrali úplne inou cestou. Toto je jednoducho nanajvýš absurdná komédia, ktorá sa ani na okamih neberie vážne a síce sa tu nájde aj pár trochu slabších miest, ale našťastie nikdy netrvajú dlho a tak si to takmer po celý čas udržuje vysokú úroveň. Navyše je tu množstvo zaujímavých postáv, ktoré majú svoj priestor, pričom na ich spoločné fungovanie je skutočne radosť pozerať a tak si v rámci možností takmer ani nemôžem sťažovať. Akcie je tu dosť, ale tentoraz ani nemá veľký zmysel ju hodnotiť. Ale nie preto, že by jej bolo málo, alebo že by bola zlá, len je jednoducho plne prispôsobená potrebám filmu, takže tu nie je miesto na užívanie si náročnej choreografie alebo kaskadérskych kúskov. Ale aj tak ma rozhodne nesklamala, nápadov a dobrých momentov je tu dosť a udržuje si slušnú úroveň zábavnosti. A najlepší je asi súboj v kine. Po stránke humoru som veľmi spokojný, ako som spomínal, je úplne blázniví, takže tvorcovia sa nedržali žiadnych hraníc, oceňujem aj jeho originálnosť a nápaditosť a našťastie sa ho aj podarilo udržať v ideálnych hraniciach, aby to bolo stále vtipné. A tak sa tu nájde plno výborných scén a momentov, pričom ani neviem vybrať to najlepšie, takmer celý čas som sa bavil výborne. Len horšie na mňa pôsobí paródia na videohru, určite je to zaujímavý nápad, ale pre mňa je to najslabšia časť filmu, moc mi to nesadlo. Herecké obsadenie je výborné, Jackie Chan síce toho v akcii až tak moc nepredvedie, ale to mi vôbec nevadí, aj tak je tu skvelý, potešia slušní záporáci, obzvlášť Richard Norton a Gary Daniels a veľkým plusom je aj prítomnosť množstva vydarených ženských postáv, ktoré to mimoriadne spríjemnia. S réžiou a technickou stránkou som veľmi spokojný, pre potreby filmu úplne ideálne. Síce je to úplne iný film, než na aké som od Jackieho Chana zvyknutý, ale s tým nemám ani najmenší problém, keďže rozhodne patrí medzi to lepšie z jeho tvorby a aj po viacerých pozretiach ma stále baví rovnako. 79% ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (9)

  • Po uvedení se Jackie Chan od filmu distancoval a v tisku osočil i režiséra Jing Wonga. Ten proto ve svém dalším filmu Velké riziko (1995) vytvořil postavu, jež Jackieho Chana zesměšnuje. (Raztubyl)
  • Během závěrečného souboje použije proti Ryovi (Jackie Chan) hlavní padouch modifikovanou pistoli Beretta m93R, kterou používal hlavní hrdina filmu RoboCop (1987). (Stejšn)
  • Ryu Saeba (Jackie Chan) ve filmu řídí prototyp Mitsubishi HSX, ze kterého se později vyvinul sériový model 3000GT. Na konci filmu je navíc na chvíli vidět prototyp Mitsubishi mR. 1000, jež automobilka postavila pro Tokyo Motor Show v roce 1991. (Raztubyl)

Reklama

Reklama