Reklama

Reklama

Ace Ventura 2: Volanie divočiny

  • Slovensko Ace Ventura: Volanie prírody (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ace Ventura (Jim Carrey) utrpel ťažkú traumu, keď pri záchrannej akcii zahynul jeho pomocník, medvedík čistotný. Z meditácií v budhistickom kláštore, kam sa uchýlil, ho vytrhne Fulton Greenwald, ktorý mu ponúkne novú prácu – nájsť v africkej provincii Bonai ukradnuté posvätné zviera černošského kmeňa Wačatov, ktorý mala ako svadobný dar dostať náčelníkova dcéra. V opačnom prípade hrozí vojna s kmeňom Wačutov, odkiaľ pochádza ženích. Na konzuláte prijme výstredného detektíva konzervatívny konzul Vincent Cadby a predstaví mu majiteľa safari Burtona Quinna, ktorý je Venturovi okamžite nesympatický. V osade Wačatov sa zoznámi s náčelníkom a pozrie si jaskyňu, odkiaľ uniesli posvätného bieleho netopiera Šikaku. Hoci netopiere nemá rád, ujme sa pátrania. V jaskyni nájde pero z havrana, ktorá patrí Quinnovi. Ace má však aj nový problém – mimoriadne sa mu páči zvodná náčelníkova dcéra... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (381)

Maynard. 

všetky recenzie používateľa

Dvojka nezaostává za jedničkou ani trošku. Tentokrát se nám to přesunulo do Afriky, kde je díky Jimmimu o zábavu postaráno. Pár scének sou nezapomenutelný, třeba jako porod nosorožce :o). Souboj na život a na smrt s obávaným vesnickým bojovníkem, to je taky už teĎ klasika. JIm je frajer a líbí se mi na něm, že dokáže se svou hubou udělat neskutečný věci. Ale taky umí zahrát i vážný role, ve kterejch mu to taky setsakramensky de... ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Zvierací James Bond 2. Kua dobrý film, na ktorom sa zasmejem hádam aj za sto rokov, ak budem ešte na svete... :-) Tieto slová som už použil pri prvej časti, ale čo človek vymyslí na takúto bombu? Dokonca som bol jeden z tých šťastnejších a film som si pozrel v kine a tie prvé Cliffhangerovské zábery alebo paródia na Honbu za klenotom Nílu v domorodej osade, tak to boli iné bomby... :-) ()

Reklama

štísko 

všetky recenzie používateľa

Podle úvodního záběru to vypadalo na zajímavej film. V momentě kdy se zachraňovaným pětikilovým mývalem utrhla přeska na horolezeckém úvazu, testovaná aspoň na dvě tuny statické zátěže, bylo mi jasné, že to bude další z filmů u kterých mohu naprosto "vypnout." S Jimem Carreem jsem viděl o dost lepší filmy. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Ace Ventura 2: Volanie divočiny". Bláznivý zvierací detektív s výstredným psychobilly účesom je späť v akcii. Odchádza do Afriky, aby tam vypátral posvätného bieleho netopiera domorodého kmeňa Wačatov. Je to v podstate taká istá strelená somarina ako pôvodný film. Jim Carrey nešetrí grimasami a je vidno, že si túto úlohu užíva. Mňa však tým moc nepobavil. Nikdy som neprepadol kúzlu jeho mimického humoru. Pravdupovediac to jeho ksichtenie sa mi vždy zdalo mierne trapné. ** ()

pinguinka 

všetky recenzie používateľa

"Hej hou! Musíte tady mávat těma vrtulema?!" No není tohle skvělý začátek pro komedii, obzvláště když vidíte 190cm vysokého Jima Carreyho v tyrolském oblečku s kšandičkami, s kohoutím účesem, jak s úsměvem zvládá záchranářské práce ve velehorách? V podobném vtipném duchu pokračuje nadprůměrně schopný Ace i v Africe, kde je ohrožen nejen jeho život, ale i jeho precizní účes (o strastech s netopýřím trusem ani nemluvě ;o) S radostí musím konstatovat, že tento film vyvrací dva názory: 1. jakožto pokračování má stejnou úroveň jako díl první 2. neztrácí nic ze svého kouzla ani dabingem zásluhou výtečného Bohdana Tůmy. "Allllrigthy then!" ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (18)

  • Ace Ventura (Jim Carrey) při zjištění, že Wachatové při vyslovení jména posvátného netopýra Shikaky vždy automaticky pokleknou, dělá žertíky a v původním znění se je snaží nachytat vyslovením filmu The Shawshank Redemption (1994). Herec Bob Gunton, který tu hraje Burtona Quinna, hrál ve Vykoupení z věznice Shawshank zkorumpovaného ředitele Nortona. (Nick321)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 15 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ace (Jim Carrey) trefí otrávená šipka do krku, avšak v jednom z dalších záběrů ji má v rameni. (Pepy)

Reklama

Reklama