Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jess a jej najlepšia kamarátka Tasha vymyslia prepracovaný plán, ako zachrániť kamaráta, ktorého uniesla ich rivalka, lovkyňa pokladov. To povedie k výmene výkupného na vojnovej lodi z druhej svetovej vojny, kde si Jess uvedomí, že tento lov pokladu je príliš nebezpečný na to, aby pokračovali. Zmení Jess postoj, keď jej Liam Sadusky prezradí jedno zo svojich rodinných tajomstiev? (Disney+)

(viac)

Recenzie (5)

liskam 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jak moc je pravděpodobná scéna v jedoucím autobuse...? Jak moc je reálná scéna na pánských záchodech...?  Nějak  tuším že to bude jen horší a horší.  A nechci ztrácet čas s Disney věcí která by mohla dosahovat úrovně Willow... takze radeji končím 1* 34% ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jess sa dostane k tajomnému artefaktu, ktorý ale musí vymaniť za život svojho kamaráta. Pred tým sa ale dozvedá, že skrinka skrýva úlomky mapy. Do teamu sa pridávajú nové tváre. Prevedenie: Príbeh odsýpa a je to v celku pozerateľné ale nebavil som sa až tak ako pri prvom diely. Absentovalo mi tam viac záhad a väčšia šírka deja. Ale verím že sa ešte dočkám. 58% ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama