Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život 22-ročnej Jess Valenzuelovej sa obráti naruby, keď stretne záhadného cudzinca, ktorý má v rukách stopu k starovekému pokladu spojenému s jej dávno zosnulým otcom. S kamarátkou Tashou využíva Jess svoj talent na riešenie rébusov, aby sa pokúsila rozlúštiť stopu. Obe si však čoskoro uvedomia, že im to prerastá cez hlavu, keď sa k lovu pripojí Billie - neľútostná obchodníčka so starožitnosťami na čiernom trhu. (Disney+)

(viac)

Recenzie (8)

hwnd 

všetky recenzie používateľa

Dějově samozřejmě trochu hloupoučký, to ale od značky Lovců pokladů čekám. Ale taky od této značky čekám slušnou zábavu a to zatím dostávám, prostě se u toho dobře bavím, často i teda nad tím, jak je to hloupý, ale výsledek je, že z toho mám dobrej pocit. Takže pilot nadprůměr a klidně budu zvyšovat, pokud to pořád bude zábava. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Po niekoľkých rokoch sa nám vracajú "Lovci pokladov", tento raz v seriálovom šate. Hneď v prvej časti je ná odhalené aký pohľad budeme hľadať. Je to poklad bájnych Aztékov, ktorý skryli aby sa k nemu dobyvatelia ako Cortez nemohli dostať. Posúvame sa v deji kedy otec našej hlavnej hrdinky obetuje život za záchranu tohoto tajomstva. A teraz sme v súčasnosti kedy Jess po stretnutí s hlavou Slobodomurárskej lóže dostane indície k hľadaniu pokladu, ktorý hľadal aj jej otec. Ale samozrejme nie je sama, kto sa o toto zlato usiluje. Prevedenie: Tisíc krát obohraný príbeh. Ale ja som jeden z tých rojkov, ktorých to stále baví. Ja som ne takýchto filmoch a seriáloch vyrastal a preto vždy dám naivne trocha vyššie hodnotenie. Tu to nebude inak. 68% ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama