Reklama

Reklama

Kobra 11 - Season 4 (1999) (séria)


Chata pri jazere (S04E10)

(epizóda)
  • Česko Chata u jezera (viac)

Obsahy(1)

Skupina ťažkých zločincov prepadne pod vedením Jana Ruperta transport s veľkou sumou peňazí. Očitému svedkovi sa podarí celú lúpež natočiť na videokameru. Útočníci z miesta činu utekajú na motocykloch do lesa, kde do pripravenej diery schovajú svoju korisť. Po tom, čo si vyzlečú kabáty, vyzerajú zločinci ako lovci - skvelé maskovanie, vďaka ktorému sa im podarí prejsť všetkými policajnými kontrolami. Medzitým, čo Tom Kranich obhliada miesto činu, sú už Semir a Andrea na ceste na spoločnú dovolenku. Chcú stráviť niekoľko romantických dní v primitívnej chatke na brehu jazera. Krásny plán, len keby nebolo nepríjemných susedov. Dielom náhody sa skupinka štyroch kriminálnikov "ubytuje" priamo na druhom brehu jazera. Ich plán je jednoduchý: vyčkať niekoľko dní, než sa upokojí situácia a než Rupertov mladší brat Stefan nevyzdvihne korisť a dorazí za svojimi parťákmi. Keďže sú ukradnuté bankovky registrované, musí ich však najskôr vymeniť za diamanty. Tomovi sa dostala do rúk videokazeta s nafilmovanou krádežou. Zo záznamu je zrejmé, že muži musia mať za sebou vojenský výcvik - konečne prvá stopa. Kranich si nechá nájsť všetky trestané osoby s vojenskou minulosťou. Potom si všimne ešte jednu zvláštnosť - gangstri používali špeciálnu zbraň: Heckler & Koch SL-9 - veľmi ojedinelá záležitosť. Jedného večera pádluje Semir na druhý breh - chce vedieť, ako dopadol futbalový zápas. S Tomom sa stavil, že Borussia Dortmund zvíťazí nad Bayernom. Tak sa dostane do rozhovoru s Rupertom. Ten čoskoro zisťuje, že Semir je policajt. Situácia sa vyostruje. Zvyšní gangstri by párik najradšej "odkráglovali", ale Rupert prikazuje vyčkať. Jedno je jasné: milenci sa nesmú pohnúť z miesta... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Colonist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Klasický díl a jeden z vrcholů 4. série. Příběh není moc originální, ale tato nejjednodušší témata sedí staré Kobře nejlépe. Je to hodně napínavé a šéf bandy zločinců v podání Rolfa Kaniese, který si zahrál už ve 2. sérii v epizodě "Stop volej", kde byl jeho potenciál žalostně nevyužitý, je charismatický a výborný. ()

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další díl plný přestřelek, akcí i napětí... Chudáci Semir a Andrea chtějí strávit romantiku u jezera... Nebýt toho, že Semir chce vědět jak dopadl fotbal tak by to asi vyšlo... Tak se to pěkně zvrtne a je z toho drama jak vyšité... Jinak ten konec stál za to ()

soukyd33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle se povedlo. 1. Simir a Andrea jsou spolu úplně sami, a jeho zajímá fotbal a TV. 😁 2. Lupiči se nastěhují naproti nim. 😁 3. Andrea je kočka, ale nikdo si toho nevšimne. 😁 No to je díl... TOP! ()

Reklama

Reklama