Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir je opäť bez parťáka Chrisa. Neovládané auto spôsobí na diaľnici reťazovú zrážku. Semir zistí, že vodič Walter Hopf zomrel na následky mnohopočetných bodných rán. Pracoval pre podnik Hemmer Werke, ktorý je krátko pred prevzatím veľkým korporátnym podnikom Stark AG. Stopy vedú k Frankovi Köhlerovi, vyhlásenému odporcovi prevzatia podniku. V jeho aute sa nájde zakrvavený nôž, Köhler pripúšťa, že sa mal s Hopfom zísť, ale k stretnutiu nedošlo. Hopf mu vraj mal odovzdať dôležité informácie. Kľúčom k nim je kód Exodus. Pri zatýkaní Köhler utečie, beží do Hopfovo domu, kde skutočne nachádza papierik s heslom Exodus a vypísanými státisícovými sumami v eurách. Uteká, prenasledovaný Semirom a tajomným mužom, ktorý ho nakoniec zrazí a usmrtí. Zoberie mu mobil aj materiály, ktoré vzal u Hopfa. Na mieste ale zostane rozbitá smerovka a geniálny policajný technik Hartmut bleskovo odhalí jej majiteľa... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

mzss1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

|75%| (EXODUS – 10.epizoda 12.série) No, určitý pokles jsem zaznamenal. Rozhodně to není špatná epizoda, ale není to úplná pecka jako většina epizod s Chrisem. Navíc zde Chris chyběl (nepočítaje na začátku kdy se jen na minutu objevil, aby se vysvětlilo, že mu u něj doma teče voda, proto nemůže být ve službě). Takže tu byl Semir sám. Začáteční akce byla slušná i zajímavá hudba byla k tomu. No, případ nebyl moc záživný, v tom byl u mě zakopaný pes, že mě to až tak neuchvátilo. Jinač, bylo vše v pořádku. Furt se něco dělo, konec byl dost dobrý, kdy se Semir pral hlava, nehlava. Hudbu skládal Kay Skerra. Zajímavá hudba, opět nějaký ten hudební motiv navíc. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rytiarovi zateká byt a tak náš nekebabár ide s tlustoprdom do akcie. Príbehovo opäť slabšie ale príjemne prekvapil zvrat i jedna smrť a v závere opäť nemáme honičku ale podarený 1 by 1 súboj. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama