Reklama

Reklama

Suzume

  • Česko Suzume (viac)
Trailer 3
Japonsko, 2022, 122 min

Réžia:

Makoto Šinkai

Scenár:

Makoto Šinkai

Kamera:

Rjósuke Cuda

Hrajú:

Hokuto Macumura, Nanoka Hara, Eri Fukacu, Hakuó Macumoto II, Šóta Sometani, Sairi Itó, Kotone Hanase, Kana Hanazawa, Rjúnosuke Kamiki, Aimi, Takara Hačija (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderný dobrodružný anime road movie, kde 17-ročná Suzume pomáha záhadnému mladíkovi zatvárať dvere z iného sveta objavujúce sa na opustených miestach, aby spolu zabránili ničivým katastrofám po celom Japonsku. Na ceste za týmto poslaním musí čeliť množstvu nástrah, prepojeniu minulosti, prítomnosti a budúcnosti a uchovať si žiariaci lúč nádeje aj v najťažších chvíľach. (Itafilm)

(viac)

Diskusia

Jasic

Jasic (hodnotenie, recenzie)

Stolička, kočička a holčička. 

U nás na maloměstě prdlajs. V Praze 15+, takže jsem nemohla vzít neteř. Takže nakonec nelegální cesta a výsledek moc pěkný. Od Šinkaje zatím pro mě nej. 

Bobhy

Bobhy (hodnotenie, recenzie)

Dadel

No nejen to. Těch spojlerů na studio Ghibli tam bylo mnohem, mnohem více. Třeba:"Prefektura Mijazaki", věta "Připadám si jak ve filmu Šepot srdce" apod.

na príspevok reagoval loki5

Darren

Darren (hodnotenie, recenzie)

Dadel

Hned mě to praštilo do uší. Kiki mám dobře nakoukanou i naposlouchanou. Ale tak on ten song už je tuším dost stará věc, nějak ze 70. let a i v Kiki "jenom" využitý. 

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnotenie, recenzie)

loki5

Já jdu zítra, na jednu stranu jsem nasraný, že jsem musel čekat na kino tak dlouho jenom proto, aby měl film premiéru v Karlových Varech, na druhou stranu jsem Falconu vděčný, že dal film i do menších kin, takže se na něj zítra půjdu podívat u nás v maloměstě (kde žádné anime ještě nikdy nedávali) a nemusím jezdit do Prahy...

na príspevok reagoval loki5

Dadel

Dadel (hodnotenie, recenzie)

Vsimli jste si, ze tam hraje pisnicka z Kiki's Delivery Service? Tedy z filmu konkurencniho studia. Interesting.

na príspevok reagoval Darren, Bobhy

Uživateľ loki5 zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama