Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas niekoľkých týždňov budeme sledovať súkromný život atraktívnej ženy, televíznej hlásateľky Magdy (Jana Šulcová), jej druhého manžela (Petr Haničinec), a dospievajúceho syna (Miroslav Vladyka). Magda je v súkromí činorodá a energická žena, nie nadarmo jej doma hovoria "šéf". Okrem svojej profesie bravúrne zvláda aj iné problémy. Jej snom je konečne sa presťahovať z malého bytu do vily nad riekou, ktorú si postavili vlastnými silami, a stihnúť to do Štedrého večera. Ale všetko sa nedá predvídať a niekedy si život nájde svoje cesty sám. Či už je to náhodné stretnutie so zaujímavým mužom, lekárom (Jan Kačer), alebo dospievanie syna, jeho prvá láska či snaha vymaniť sa z láskyplného ale trochu tesného zovretia matkinej starostlivosti. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

mibara

mibara (hodnotenie, recenzie)

Film měl premiéru na Štědrý den roku 1980 ve 21.50 hod na I.programu,takže se měl stát úspěšným filmem,který bude u diváků stále oblíben.Myslím,že se to tak úplně nepovedlo,ale špatné to vysloveně nebylo.

M.B

M.B (hodnotenie, recenzie)

flim je příjemný nenáročný,má děj ,je ze života.Jana šulcová její první hlavní role zvládnuta na jedničku,ostatní herci také dobří,film uspokojí .

Súvisiace novinky

Zemřela Jana Šulcová

Zemřela Jana Šulcová

29.07.2023

Ve věku 76 let opustila pozemské jeviště a plac jedna z nejoblíbenějších hereček 70. a 80. let Jana Šulcová. Už jako dítě navštěvovala Dismanův rozhlasový dětský sbor, účastnila se školních… (viac)

Reklama

Reklama