Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (81)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Mix romantickej komédie, gangsterskej komédie a komédie všeobecne (a možno trochu aj Tarantina a Coenovcov). Policajt, ktorý má tak trochu problémy s vlastným sebavedomím pri výkone zamestnania, jeho podarení kolegovia, jedno strieľajúce dieťa, dvaja tupci, pripomínajúci Vanillu Icea a MC Hammera. Ide to dokopy? Ani nie, ale občas je to vtipné, chémia medzi Hurley a Learym výborne funguje ("sila ich okamžiku" je tak uveriteľná) a spoľahliví mešuge Buscemi s Guzmánom sú pevne vsadení do svojich hereckých škatuliek. Ako nenáročná oddychovka po ťažkom pracovnom dni to poteší. Len ja som dnes nemal ťažký pracovný deň. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Denis Leary jako policajt, kterého bolí záda a Elizabeth Hurley jako zatraceně sexy masérka v příjemném nezávislém filmu s trochou kriminální zápletky a dvěma skvělými začínajícími spolubydlícími scénáristy, kteří dodávají komediální prvek jednoduchého ale inteligentního filmu. jako bonus Steve Buscemi v menší roli. ()

Reklama

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Parodie na americké detektivky a krimikomedie vystavěná na základech amerického nezávislého filmu, jeho typickém originálním humoru i estetice. Není to nejlepší DiCillův film, ale spolehlivě pobaví. V podstatě je to taková filmová konzerva kinematografie 90. let minulého století, byť natočená až na přelomu milenia... ()

klima777 

všetky recenzie používateľa

Krimikomedie? Možná. Především film, jenž si tropí nehoráznou legraci snad ze 42 žánrových klišé v hollywoodském vesmíru. Místy je opravdu hodně vtipný. Místy se jeho meta-humor obrací sám proti sobě a vyznívá do prázdna. Tudíž základní otázka po smyslu veškerého hemžení zůstává... Přesto slušný počin. Na jedno podívání (2,4*). ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

ja mam proste DiCilla vcelku rad, je to US nezavisly reziser, filmy ma fakt namakane, tuna ide o dalsi jeho pocin, ktory som si maximalne uzil. Buscemi hrat vie, Learyho som si pomylil s Willemom Dafoe, Elizabeth Hurley bola krasna, a myslim ze hrat moc nevie. Krasny film na sychrave jesenne popoludnie ked vonku pada dazd so snehom . 89 % ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama