Reklama

Reklama

Advokát

(seriál)
  • USA The Lincoln Lawyer
Trailer 1
Dráma / Krimi / Mysteriózny / Thriller
USA, (2022–2024), 24 h 45 min (Minutáž: 43–56 min)

Predloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

David Buckley

Hrajú:

Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Christopher Gorham, Becki Newton, Angus Sampson, Kim Hawthorne, Chris Browning, Reggie Lee, Lamont Thompson (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Idealistický právník úřaduje ze zadního sedadla svého Lincolnu a nabourává přitom zavedené pořádky. (Netflix)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (8)

Advokát (2022) 

Žiadna bomba, ale stále nadpriemerný právnický seriál, kde dokonca produkcia Netflix poľavila zo svojich kvót a nasáčkovala tam všade černoch/beloch pol na pol, ale dúhových vidno nebolo. Takže sa to dalo pozerať. Seriál nadväzuje na Obhajcu s McConaugheym a celkom dôstojne dejovo. Herecky dobre, ale film mal silnejšie, výraznejšie charaktery. ()

Zpátky v sedle (2022) (S01E01) 

Veľmi slušná zoznamovacia epizóda bez zbytočného naťahovania. Predstavenie postáv, ich charakterov a životných situácií. Takto jednoducho by piloty mohli vyzerať. Ten advokát zatiaľ až taký sympoš nie je, ale prípad sa môže vyvinúť všelijako. ()

Kouzelná kulka (2022) (S01E02) 

Má to hlavný príbeh, má to osobnú líniu a má to čiastkové prípady. A všetko vo svižnom tempe, dobre sa to pozerá. ()

Teorie chaosu (2022) (S01E04) 

Dostalo sa to späť do zaujímavej noty, ale vďaka Netflixu zisťujeme, že v tých USA je minimálne každý druhý sudca, právnik, vyšetrovateľ černoch. To je zaujímavé zistenie, určite podľa reality. Dík Netflix! ()

Na porotě záleží (2022) (S01E05) 

Už to prechádza do veľkých právnych prekáračiek, výber poroty, právnické skulinky a odrby. Ďalšie pot vrdenie, že spravodlivosť sa dosť vyvíja od toho, ako dobrého právnika máte. A teda koľko máte peňazí. Zatiaľ najlepšia časť. ()

Úplatek (2022) (S01E06) 

Ako ďaleko si ako právnik ochotný zájsť, kde máš hranicu? To je až filozofická otázka. Právnici a morálka, to je skoro ako vláda a transparentnosť. Obaja mi to mali hájiť, ale keď tie papieriky, za ktoré sa dá čokoľvek kúpiť, sú také lákavé. ()

Porotce číslo sedm (2022) (S01E07) 

Trocha právna motanica, až príliš zauzlená a ešte viac právnická, snáď sa z toho nestane čisto záležitosť pre juristov. ()

Súvisiace novinky

Stranger Things znovu trhají rekordy

Stranger Things znovu trhají rekordy

01.06.2022

Po dlouhé pauze, zapříčiněné mimo jiné také pandemií covidu, se seriálový hit Stranger Things vrátil na Netflix. A to rovnou ve velkém stylu. Čtvrtá série, která byla rozdělena na dvě části, přičemž… (viac)

Reklama

Reklama