Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krehká rovnováha Spojených štátov je ohrozená. Píše sa rok 1869 a prezident Grant volá na poplach. Šialený a vplyvný Loveless (Kenneth Branagh) sa chystá na ovládnutie krajiny pomocou svojich vraždiacich strojov, ktorých pýchou je mechanická tarantula. Tajnému mestečku uprostred púšte sú už na stope dvaja vládni agenti, ktorí aj napriek absolútne rozdielnym povahám rozhodnutím prezidenta museli začať spolupracovať. Jim West (Will Smith) a Artemus Gordon (Kevin Kline) majú každý svoje prednosti. Kým Jim je mužom akcie, Artemus má pre zmenu famózne nápady. Aj vďaka jeho vynálezom sa dostali tak ďaleko. Rozhodujúci krok však býva práve ten najťažší. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:02

Súvisiace novinky

Ron Howard a chrchlavý pistolník

Ron Howard a chrchlavý pistolník

24.11.2011

Adaptace Kingovy Temné věže je odsunuta na neurčito, ale scénárista Akiva Goldsman a režisér Ron Howard mají pořád chuť na western. Tentokrát ale v klasickém, možná úplně nejklasičtějším pojetí. Pro… (viac)

Pistolníci kulatého stolu

Pistolníci kulatého stolu

21.07.2008

John Woo byl odjakživa fanouškem westernů, zejména Peckinpahovy Divoké bandy a Leoneho dolarové trilogie. Proto se už od své emigrace do Hollywoodu pokoušel o nějakou pořádnou střílečku z Divokého… (viac)

Kolty versus laserová děla?

Kolty versus laserová děla?

24.06.2007

Nápad smíchat zdánlivě protichůdné žánry westernu a sci-fi už tady byl a všichni víme, že Wild Wild West nedopadl dvakrát slavně. Studia Universal Pictures a DreamWorks se však hrozby podobného… (viac)

Reklama

Reklama