Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(9)

Obsahy(1)

Bola jedinečným hlasom svojej generácie, romantickou princeznou československého popu, v druhej polovici osemdesiatych rokov sa stala zjavom na domácej hudobnej scéne. Príbeh o začiatkoch jej hviezdnej kariéry rozpráva miniséria Iveta. Dej sleduje Ivetu Bartošovú od útleho detstva, kedy spolu so sestrou začala navštevovať školský zbor, cez prvé úspechy na hudobných súťažiach po jej odchod do Prahy a následnú cestu ku sláve, čo dosiahla hlavne vďaka spolupráci so spevákom Petrom Sepéšim. Zo dňa na deň sa z oboch spevákov stáva národom milovaný pár. Okrem exponovaného vzťahu s jej speváckym kolegom sa miniséria zameriava aj na Ivetin rodinný život. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa Autogram k tomuto seriálu (6)

Tisíc obyčajných vecí (2022) (S01E01) 

Nezdalo sa mi, že takéto telenovelové spracovanie vydržím do konca prvej epizódy, ale dalo sa to. Asi aj tá nostalgia s retro zariadením všetkého, to sa podarilo, no spev sa podaril už menej. Ale aj chudák Habera sa tam objavil. Najsympatickejšia postava je nakoniec jej sestra. –––– Chci zpívat jako Karel Gott. –––– Možná se na ni budeme jednou dívat v televizi... ()

Knoflíky lásky (2022) (S01E02) 

Tak toto som trochu nepochopil, že ísť do špinavej Prahy je fuj-fuj, ale potom skončí na podnájme v jednej izbe s cudzím záletným chlapom a starostlivý otecko je v úplnej pohode. No ale Knoflíky lásky s videoklipom stáli za to a kto si to pamätá, musí mať zážitok. –––– Jsi blbá nebo naivní. Nikdo si nechce jenom povídat. Každýmu o něco jde. ()

Snáď nám to vyjde (2022) (S01E03) 

Je pravda, že niektoré scény sú prehnane dlhé, ale už začínam túto seriálovú, trochu ináč vyzerajúcu a ináč spievajúcu Ivetu žrať aj s navijakom. –––– Chtěla jsem se zeptat, co musím udělat, abych si mohla zazpívat s panem Gottem. ()

Smiem ďalej? (2023) (S02E01) 

Skutočne rozpačitý rozjazd druhej série, keď sa preskočilo všetko, co sa dalo preskočiť, aj čo sa preskočiť nemalo. Jedinou métou je tu duet s Goťákim, ktorý bol spevácky dobrý, ale Gott sa na seba vôbec nepodobal. A to má v Česku toľko dvojníkov, ktorí by sa dali použiť. ()

Ja sa vrátim (2023) (S02E02) 

Nie je núdza o dramatické momenty, ktoré tvorcovia asi zdramatizovali trochu viac ako to mohlo byť. Súdny proces je možno trochu dlhší ako treba. Inak výborná hudba, výborný Jackuliak a tiež Gregor Brzobohatý ako herec aj ako skladateľ. –––– Já jsem myslel, že slavný lidi nejsou nikdy doma. Ale ona otevřela. No právě, tyvole. –––– Měla by mít děcko. Děcko každou ženskou srovná. ()

Na tom záleží (2023) (S02E03) 

Konečne dieťa, ktoré, ako vieme, Ivetu nesrovnalo, ale hlavne môj obľúbený Dracula a aspoň jedna pesnička z neho za do seriálu dostala. Je to vlastne jediná vec, kde som Ivetu videl naživo, muzikál bol pre mňa životný zážitok, a tak som sa vedel vcítiť aj do toho fanúšikovského páru, ktorých príbeh sa konečne s Ivetou spojil. V komentároch tu nerozumiem porovnávania spevu Fialovej s Bartošovou. Zhostila sa toho dobre, a keby Fialová spievala ako Iveta, tak by predsa nebola seriálová herečka, ale slávna speváčka. –––– Myslet si to můžeš, ale Karel by tě nikdy neobsadil. Jsme kamarádi, tohle by mi nikdy neudělal. –––– Nakonec nás mají za zboží. Laciné. Já vím své... ()

Súvisiace novinky

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

16.09.2022

Fúze společností Discovery a Warner Bros. a s ní související snaha razantně omezit výdaje napříč všemi subjekty měla bohužel dopad i na televizní odnož HBO. Ta byla nucena se stáhnout z mnoha… (viac)

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

10.06.2022

Rok 2022 je ve znamení originálních minisérií na Voyo. Poslední úspěch sklidil příběh Ivety Bartošové, od 10. června Voyo představí další dlouho očekáváný seriál. Minisérie Jitřní záře zobrazuje, jak… (viac)

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

06.05.2022

Jaký je skutečný příběh princezny československého popu? Díky čemu v osmdesátých letech Iveta Bartošová prorazila? A jak skončila její první velká láska? Odpovědi přinese třídílná minisérie Iveta na… (viac)

Reklama

Reklama