Reklama

Reklama

Chainsaw Man


Inu to Chainsaw (E01)

(epizóda)
  • Japonsko 犬とチェンソー (viac)
TV spot

Obsahy(1)

Denji je mladý muž, který se snaží splatit otcův dluh vůči japonské mafii tím, že zabíjí ďábly. Po tom, co je zrazen a zabit, se znovu probouzí zpět k životu – tentokrát jako napůl člověk a napůl ďábel. (mikki089)

Videá (4)

TV spot

Recenzie (10)

Ten_Geek 

všetky recenzie používateľa

Můj pohled na Anime je divný, většinou anime hejtím a pomlouvám ho, za každým rohem, ale nad tímto anime jsem slintal a koukal na to jako na Svatý Grál. První dvě ep jsou perfektní ukázkou mladého osamělého kluka, který prahne po přátelství, Jídlu a sexu. Animace je asi nejlépe naanimované anime, co jsem kdy viděl (moc jich teda není). Seriál zatím doporučuju. ()

moviefreak 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takto má vyzerať anime, ktoré má byť vlajkovou loďou anime priemyslu. Neskutočne prepracovaný vizuál, šialená choreografia súbojov (čo iné čakať od MotorovejPíli-Mana), a inakosť príbehu/šablonitovosti príbehov. Áno manga má stále niečo navrch vďaka štylizácii svojej kresby ako aj rozdelenie panelov, ale na štart PECKA!!! A ďakujem, že sa nepoľavilo z gore ani o krok. Bloody-disgusting v tom najlepšom slova zmysle :) ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako fanúšik šialeného nápadu s motorovou pílou v The Texas Chainsaw Massacre som sa musel zoznámiť aj s týmto seriálom. Unavené, namáhavé vzdychy. Potácanie sa úzkou, tmavou mestskou uličkou, kde je šero tou krajšou farbou. Ako prológ fajn, no je rýchlo prerušený extrémne pokojným úvodom, kedy sledujeme hlavného hrdinu a prostredie jeho domu a okolia cestou do práce. Ticho v prírode si dovolil narušiť práve on zlomením halúzky na zemi, čím spôsobil najdramatickejší moment tejto časti. Potom hlavný hrdina spustí monológ o tom, že predal svoju obličku, oko a semenník, no stále dlží vyše 38 miliónov yenov. Je to lovec monštier, ktoré sa nazývajú devils a používa motorovú pílu. Pripraviť sa, pozor a ide sa na démona - guľu posiatu očami a veľkými ústami. Opening je tradičná japonská šialenosť, plná výbochov, krvi a akcie, ale aj absolútne netradičných pohybov a mnou nevídanej choreografie. Akciu nevidíme, stala sa počas úvodných titulkov. Mafiánov fajčiaci šofér má oplašené oči. Napriek svojím devil hunting skills sa hlavný hrdina nedostáva z dlhov ľahko. Jeho minulosť sa opíše krátko, ale pútavo, rovnako ako chabé plány do budúcnosti. Máme tu rovno zombie devila, ktorý premieňa ľudí na pomalé oživlé mŕtvoly. Po zlúčení pána a jeho psa tu máme väčšiu porciu brutality vďaka šialenému hybridovi s vyšinutým smiechom. Krásna akčná brutálna povrchná zábava s hlbokým presahom. Všetko plynie plynulo a bez zbytočnej vaty, dokonca s Chekhov’s guns, tak zatiaľ nemám žiadne výčitky. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nebudu to přehánět, mangu neznám, na adaptaci jsem začal koukat hlavně proto, že je to populární a po první epizodě musím říct, že docela fajn. Zajímavě vykonstruovaný příběh, fajnová akce, jen toho 3DCGI je nějak moc a pevně doufám, že ho o moc nepřibude. Budu koukat dál a uvidím, nemohu hned takhle pět ódy a oslavovat něco, z čeho jsem sotva viděl rozjezd. ()

POciSEM 

všetky recenzie používateľa

Attack on Titan mě nějak nechytnul, Saitama si mě získal. Trailer na Chainsaw Mana vypadal hodně našlapaně, takže sem čekal nějakej nářez a hned první díl ani trochu nezklamal. Začátek trochu okecávačka s pejskem ve tvaru motorovky(?) ale už po pár minutách se to přesunulo do skladiště kde začal ten správnej masakr. Jestli budou další díly ve stejnym duchu, tak tu mám novýho favorita než přijde OPM3. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama