Reklama

Reklama

Snímka sa inšpirovala skutočným príbehom mladej desiatničky námorného vojska, ktorej jedinečná disciplína a puto s vojnovým psom zachránili mnoho životov počas ich nasadenia v Iraku. Po disciplinárnom konaní preradia desiatničku námorného vojska Megan Leaveyovú k jednotke psovodov, kde má upratovať po psoch. Vo výcvikovom stredisku K9 sa spriatelí s agresívnym psom Rexom a napokon dostane príležitosť, aby ho vycvičila na stopovanie a vyhľadávanie výbušnín. Megan sa stane psovodom a spolu s Rexom úspešne dokončia viac než stovku vojenských misií. Všetko sa zmení, keď oboch zraní explózia ukrytej výbušniny v Iraku. Táto chvíľa ovplyvní ich ďalšie životné osudy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (108)

mira007 

všetky recenzie používateľa

Můj první film věnovaný psovi. První polovina je příjemný film,kterému bych dal i pět hvězd - holčina s problémy v životě se srovná v armádě, kde se dá k psím vyhledávačům bomb a začne vést jednoho problémového komisaře Rexe a pak spolu odjedou do Iráku, kde se stanou hvězdama v oboru. Do zranění hlavní hrdinky je to hodně příjemný film a celkem to skládá zase další zajímavý střípek k tématu války v Iráku. V druhé polovině to spadne do průměru a těžký Ameriky, kde se řeší problém návrátivší veteránky což je celkem ok, ale hlavně její citové pouto k psíkovi, který se od ní kariérně oddělil a ona to řeší peticemi, interview v televizi a veřejnými akcemi - těžká Amerika. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Kate Mara a její pes, co chcete víc? Respektive právě ne její. Od prvního traileru toto dojemné drama opatrně vyhlížím a jakožto na zapřísáhlého pejskaře to na mě prostě funguje. Naštěstí se hlavní výcvik scvrknul na pětiminutovku (viděli jsme to milionkrát) a jde se rovnou do akce. Do akce, která svou syrovostí a nekompromisností dokáže zničit víru v přátelství mezi vojenským psem a mariňákem. A diváka vyplivne až s nástupem závěrečných titulků. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nie som vyslovene sklamaný, ale určite sa z tohto zaujímavého životopisného príbehu o láske zvieraťa k človeku dalo vyťažiť podstatne viac. Moc uťahané a často zbytočne komótne čoho dôsledkom bol výrazný pokles na atraktivite a pútavosti snímku. A určite by som sa tejto výnimočnej dvojici venoval trochu podrobnejšie a z ich spoločného života by som divákovi ukázal viac, hlavne v tých vojnových podmienkach. Tam len mesiace plynuli, plynuli a ani sa človek nenazdal a za pár minút boli doma. A práve to bola tá najzaujímavejšia časť. Posledná tretina snímku už je len o tom, ako sa Megan snažila adoptovať toho psíka, čo ale bohužiaľ často skĺzavalo k nude. Lepší priemer. 65/100 ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa

Filmový príbeh o vzťahu mladej ženy vojačky k psovi (a naopak) prvá polovica rozhodne lepšia, aj keď vytýkam prácu trénera psov pri nakrúcaní (pes sa často od hlavnej predstaviteľky odvracal a pozeral mimo (na pokyny trénera). Škoda v tejto pasáži mali filmári troška viac pridať a nevenovať toľko času a priestoru adopcii psa. U mňa veľmi dobrá trojka. ()

bloodcountes 

všetky recenzie používateľa

Nepřesvědčilo mě to... Taková láska a to závěrečné setkání? Takhle se pes, kterej dlouho neviděl svýho páníčka nechová. Rexík vypadal, jako by trpně držel a už už čekal, až dostane cukřík a bud moct odběhnout. Nebylo to uvěřitelný asi i proto, že to bylo strašně zkratkovitý, psychologický posun postav je fajn, když jim dáte čas a prostor. Jsem si jistá, že bych si byla příjemně užila jak chvíle sbližování se psem na cvičáku i operace v terénu, kupodivu i vztah s Mendesem nebo jak se jmenoval (a to je divný, rotože obecně mě tyhle věci spíše překážejí) Prostě bych si to užila víc, kdyby to bylo delší a propracovanější. Takhle to byl jenom letmý přelet nad psí boudou bez šance na vplyutí do děje.... ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (10)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. května 2017 na filmovém festivalu Montclair v USA. (ČSFD)
  • Skutečná Megan Leavey si ve filmu zahrála malou roličku, jako instruktorka výcviku č. 3. (Martrix)
  • Megan Lavey (Kate Mara) sa po prvej rotácii vrátila domov v čase Vianoc, pričom na zemi aj bolo trochu snehu (umelého), no vegetácia na záberoch bola v rozkvete. (De Large)

Reklama

Reklama