Reklama

Reklama

Obsahy(1)

3: Kruh pekla: Chlapec a jeho otec objeví portál do prokletého cirkusu. V tomto pekelném světě se setkají s bytostí, která se nezastaví před ničím, aby uvěznila duše ve svém neuhasitelném pekle. (Travel Channel)

Recenzie (5)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Prehliadnutý seriál o prekliatych predmetoch, ktorý nie je zlý, hoci bolo cítiť obmedzený rozpočet. Každá časť prvej série má okolo 35 minút, okrem záverečnej, ktorá trvá asi hodinu, a jednotlivé segmenty sú úrovňou dosť nevyrovnané. Prvá časť o prekliatom domčeku pre bábiky bola aspoň atmosférická. Potom nasleduje príbeh o žene, ktorá sa snaží kontaktovať duchov, jedná sa o jednu z najdesivejších epizód. Kvalita však začína postupne upadať. Nezaujala ani epizóda o prekliatom kresle, ani o prízrakoch Charlieho Mansona v starom televízore. Prekliata bábika Peggy to následne trochu oživila, ale tiež to nebola žiadna sláva. V 6. časti preváža hlavný hrdina podivnú sochu a užije si s ňou veľa zábavy, divák samozrejme taktiež. Nasleduje viac-menej priemerný segment o prekliatom zrkadle či chabý pokus vydesiť démonom pod pivničnými schodmi (všetky časti, v ktorých sa pokúšajú o exorcizmus, dopadnú zle). Posledná časť o démonickej židovskej skrinke to našťastie opäť vytiahla. Ak by som to zrekapituloval, výborné časti sú 2, 6 a 9, priemerné 1, 5 a 7, zvyšné tri nestoja za nič. V obsahu seriálu je opis pilotnej epizódy druhej série s názvom "3 Ring Inferno", ktorá má stopáž celovečerného filmu a jedná sa o veľké prekvapenie. Malý chlapec ukradne stan, ktorý je bránou do inej dimenzie, takže čoskoro začnú s oteckom vídať démonických klaunov na každom kroku. Verím, že kvalita seriálu bude rásť, takže určite dám šancu aj druhej sérii. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Možno nie celkom objektívne hodnotím iba na základe epizódy Ohnivý cirkus, ktorý bol obrovským prekvapením, napriek nízkemu rozpočtu. Ako Eli Roth autorov v závere správne pochválil rozhodne by zvládli aj hollywoodsky projekt, jedinou malou slabinou sú o čosi slabšie masky, ale inak funguje všetko dobre, príbeh, herci aj celková atmosféra. Klobúk dole. ()

Reklama

flyer.nick 

všetky recenzie používateľa

Není to úplně marné, ale spíš to působí jako fanfilm nebo hraný dokument. Ale chápu, že to je prostě nízkorozpočtové. Podle všeho by to mělo mít víc dílů, ale u nás je asi dostupný jen jeden. PS: Ten český dabing na HBO byl jako co? To se nedalo vydržet ani dvě minuty :-D ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama